Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till moderbolag för Addnode Group

Redovisnings­ekonomStockholm

Rollen som Redovisningsekonom för moderbolaget inom Addnode är ny och du kommer själv få driva projekten med att hämta hem arbetsuppgifterna som utgör stommen i rollen. Idag görs de av såväl kollegor inom Group-funktionen som externa leverantörer. Vi söker därför dig som har ett högt eget driv, som har erfarenhet av att skapa och implementera processer och rutiner och som uppskattar att söka och information.

Hos oss får du det bästa av två världar – du är en del av en internationell koncern men också av vårt lilla team som utgör Group Finance. 

Är du trygg i din redovisningskompetens och vill utvecklas inom treasury kan detta vara din nästa utmaning. Detta är en spännande roll med många kontaktytor såväl internt som externt.  Rollen är placerad på vårt huvudkontor vid Torsplan och rapporterar till Head of Financial Reporting & Treasury

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

 • Månadsrapportering, skatt och moms
 • Bolagsansvar för moderbolag och för några vilande bolag
 • Löpande redovisning
 • Kvalitetssäkra och vara kontaktperson för extern part reskontra- och utläggshantering
 • Interna och externa valutatransaktioner
 • Cash-poolen och likviditetsrapportering
 • Hantering av behörigheter och interna limiter
 • Bistå vid förvärvsbetalningar
 • Kontaktperson mot agenten enligt låneavtal
 • Bolagsadministration
 • Vidareutveckling av processer och rutiner

Din Profil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av en roll som Redovisningsekonom, Har du dessutom tidigare arbetat på ett moderbolag inom en större koncern är det ett extra plus.

Du har god redovisningskompetens, arbetar strukturerat och noggrant och tycker det är roligt att jobba med projekt- och systemfrågor. Är du en positiv teamplayer kommer du att trivas bra i vårt gäng, För att lyckas i denna roll behöver du också ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.  I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Addnode med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se

Sök jobbet

Om Addnode Group AB

Addnode Group tillhandahåller digitala lösningar för design, simulering, produktdatainformation och ärendehantering. Globala trender som digitalisering, automatisering, urbanisering och hållbarhet driver efterfrågan på våra lösningar. Den regulatoriska utvecklingen ställer också allt högre krav på transparens och spårbarhet. Årsredovisningen för 2023 visar hur Addnode Group skapar uthållig värdetillväxt genom att kontinuerligt förvärva nya bolag och aktivt stödja dotterbolagen för att driva organisk tillväxt. 2023 förvärvade Addnode Group tre bolag, USA blev en av koncernens största marknader och den organiska tillväxten uppgick till 3 procent. Totalt ökade nettoomsättningen med 19 procent och uppgick till 7 412 MSEK 2023. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och ingår i segmentet Large Cap. För mer information vänligen se www.addnode.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv