Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Martinsson Elektronik

Redovisnings­ekonomStockholm

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som redovisningsekonom och trivs i ett familjärt bolag där arbetsuppgifterna varierar från högt till lågt. Är det dig vi söker?

Om rollen
För att trivas i rollen som redovisningsekonom på Martinsson Elektronik ska du gilla entreprenörskapet och att verka i en dynamisk miljö. Ekonomiavdelningen består av dig och ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Löpande arbete med leverantörsreskontra och kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Moms
  • Avstämning av balanskonton
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Löneadministration
  • Systemansvar för löne- och fakturahaneringssystemen
  • Vara delaktig i att effektivisera rutiner och processer

Martinsson Elektronik har sitt kontor i Hägersten.

Din Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av bokföring och löneadministration. Vidare är du intresserad av system och är en van användare av Excel. Du är flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från producerande bolag och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

Som person är du självgående och prestigelös. Du drivs av att kunna förbättra och tar gärna initiativ. Du trivs i en roll där du är ”spindeln i nätet” och du har en naturlig fallenhet för struktur.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka och lägga förutsättningarna för fortsatt stabil tillväxt i ett trivsamt, framgångsrikt bolag med låg personalomsättning och trevliga medarbetare.

Om Martinsson Elektronik
Martinsson Elektronik AB grundades 1970 och har idag ett ca 30 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg. Martinsson startade som en bred distributör av elektronikkomponenter men har under åren alltmer specialiserats på displayer och systemprodukter. Med eget utvecklingsteam av både hårdvara och mjukvara tog vi steget till kundanpassade lösningar och är nu marknadsledande inom displayintegration. Verksamheten är stabil och bland kunderna finns stora, välrenommerade svenska industribolag.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Martinsson Elektronik med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Martinsson Elektronik AB

Martinsson Elektronik AB grundades 1970 och har idag ett 30-tal anställda med kontor i Stockholm och Göteborg. Martinsson startade som en bred distributör av elektronikkomponenter men har under åren alltmer specialiserats på displayer och systemprodukter. Med eget utvecklingsteam av både hårdvara och mjukvara tog vi steget till kundanpassade lösningar och är nu marknadsledande inom displayintegration. Verksamheten är stabil och bland kunderna finns stora, välrenommerade svenska industribolag.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv