Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Linde i Solna

Redovisnings­ekonomSolna

Är du en engagerad redovisningsekonom med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i en roll med helhetsansvar? Välkommen till oss på Linde! På Linde är varje dag en möjlighet – en möjlighet att lära sig, att växa, att dela framgång och att bidra till ett av världens ledande industrigas- och verkstadsföretag!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i redovisningsteamet. Du kommer att säkerställa att man följer företagets policy, riktlinjer, redovisningsprinciper samt interna kontroller samt ansvara för bokslut och rapportering. Vidare kommer du att driva och vara delaktig i projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar och analyser
  • SOX compliance
  • Månadsbokslut och delaktig i årsbokslut
  • Vara delaktig i forecast och budget
  • Aktivt driva förbättringar av rutiner och arbetssätt

Redovisningsteamet består av 10 personer och du rapporterar till Senior Director Finance & Control. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta på distans del av tiden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med ett par års erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden. Alternativt har du en bakgrund från revision på Big 4 eller liknande. Du har kunskap inom K3, US GAAP eller IFRS och är månadsbokslutssjälvständig. Vi ser även att du har ett intresse för ett digitalt arbetssätt och vill driva utvecklingen framåt. Vi jobbar med processägarskap och tror att du är en person som drivs av ständiga förbättringar och effektiviseringar. Flytande engelska och goda kunskaper i svenska är ett krav i tjänsten. Det är ett plus om du har erfarenhet av SAP eller producerande bolag.

Som person är du noggrann och har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Du är en teamplayer med god förmåga att bygga relationer. Linde är möjligheternas bolag, vi hoppas att du vill växa med oss i organisationen.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Linde med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se  

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Linde Gas AB

Linde är ett ledande globalt industrigas- och ingenjörsföretag, verksamt i mer än 100 länder över hela världen. Vårt uppdrag att göra vår värld mer produktiv varje dag genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hjälper till att upprätthålla och skydda vår planet. Företaget betjänar en mängd olika slutmarknader inklusive kemikalier & energi, mat & dryck, elektronik, hälsovård, tillverkning, metaller och gruvdrift.
Lindes industrigaser används i otaliga applikationer, från livräddande syre för sjukhus till högrenhets- och specialgaser för elektroniktillverkning, väte för rena bränslen och mycket mer. Linde levererar också toppmoderna gasbehandlingslösningar för att stödja kundexpansion, effektivitetsförbättringar och utsläppsminskningar.
För mer information besök www.linde.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv