Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Lagolas Ekonomikonsulter

Redovisnings­ekonomGöteborg

På Korsgatan 7 i centrala Göteborg har vi på Lagolas Ekonomikonsulter vårt kontor. Med högt i tak och nära till skratt, välkomnas du till en liten och familjär redovisningsbyrå. Med nya kunder i antågande, behöver vi stärka upp teamet med ytterligare en redovisningsekonom!

Om rollen

I rollen som redovisningsekonom hos oss, hjälper du mindre företag med allt från den löpande bokföringen, momsredovisning till deklarationer och årsredovisning. Många har varit våra kunder i flertalet år och du trivs därför med att ge det lilla extra i mötet med kunden.

Detta är en direktanställning där du erbjuds en tjänst om 100% och möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Reskontrahantering, fakturering, betalservice
  • Momsredovisning, deklarationer
  • Månadsbokslut och årsredovisning
  • Behjälplig med budget och rapportering för vissa kunder
  • Dialog med revisorer
  • Löner (Mycket meriterande)

Vem är du?

Du känner dig trygg i din redovisning, är bokslutssjälvständig och har god hand med människor. Då vi är en liten byrå, kanske det inte alltid finns någon på plats att fråga, vilket kräver att du är relativt självgående och lösningsorienterad.

Idag jobbar vi i Fortnox, vilket är mycket meriterande om du arbetat i tidigare. Vidare är du en van användare av Excel och har lätt för att sätta dig in i system. Vi skulle vilja bli bättre i användandet av BI-system. Kan du det? Annars lär vi tillsammans. Du är väl införstådd i K2 och gärna K3 reglementet samt kan konversera på svenska och engelska i tal-och skrift.

På vårt kontor finns det alltid att göra, men känslan är ändå lugn och behaglig. Din hjälpsamhet, lättsamhet och analytiska förmåga lyser starkt i din personlighet. Du har koll på datum, toppar och dalar och förstår vikten av att vara en prestigelös och strukturerad nyckelspelare i den lilla organisationen.

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar Lagolas Ab med MPYA Finance och ansökan sker via www.mpya.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anette Zantelid på tel 0732 – 03 67 77 eller Elin Antonsson på tel 0709 –31 87 69. Intervjuer och tillsättningar sker löpande – Vi ser framemot din ansökan!

 

 

Sök jobbet

Om Lagolas Ekonomikonsulter

Lagolas AB bildades 2009, först som enskild firma och sedan 2011 som aktiebolag. Grundare och ägare är Lars Göran Lasses, som arbetat med redovisningsfrågor i över 20 år. Utöver kontoret i centrala Göteborg, finns även en filial i Uppsala. Regelverket kring redovisning och skatter är omfattande och inte alltid lätt att förstå. Kör man fast i en fråga, kan mycket dyrbar tid gå förlorad. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning kring allt från bokföring och skatter till löner och annan administration. Allt du behöver göra är att lämna dina underlag till oss så sköter vi resten. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv