Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till GPV

Redovisnings­ekonomVästerås

GPV befinner sig mitt i en stor förändrings- och utvecklingsresa. Nya arbetssätt, nya mål och ny kultur. Vi är inte framme än, men som man säger ”det är inte målet, det är resan”. Nu söker vi dig som vill kroka arm med oss och vara med på färden. Vi tror inte att du som söker rollen som redovisningsekonom går igång på förvaltning, upprätthållande av gamla rutiner eller samma plats i fikarummet varje dag. Vi tror snarare att du går igång på motsatsen: nya arbetssätt, förbättrade rutiner och kontakt med nya människor. För att sammanfatta det hela: Du räds helt enkelt inte att testa nya sorter i kaffeautomaten! Vem vet hur en Choco coffee smakar innan man har testat?

Som redovisningsekonom på GPV stöttar du redovisningsansvarig med löpande redovisning och avstämningar. Du är också delaktig i bokslutsarbetet och rapporteringen till koncernen.

Du har egna ansvarsområden inom redovisning som kräver att du är självständig inom ditt område, samtidigt som du även får möjlighet att jobba nära Jimmie som är redovisningsansvarig. Det är en fördel om du har en önskan att utvecklas, eftersom det finns alla möjligheter att avlasta med fler uppgifter som inledningsvis inte ingår i rollen.

Vem är du?

Vi hade kunnat göra en lista med krav och önskemål, men vi har valt att korta ner den delen till ett fåtal punkter. Du som söker tjänsten behöver ha praktisk erfarenhet av löpande redovisning och deltagit i arbete med bokslut. Du behöver även ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska (tal och skrift). Det är meriterande om du har erfarenhet av tillverkande industri, om du har deltagit i rapportering inom koncern och ifall du har erfarenhet av förändringsprojekt och processkartläggning.

Vi kommer att värdesätta din ansvarsfullhet, din prestigelöshet och dina kommunikativa egenskaper högt.  Att du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra tar vi för givet och som ekonom inser du självklart värdet av att vara noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Att vara ensamvarg, ”Jag AB” eller ensamspelare är inte en framgångsfaktor i den här rollen. Du behöver vara en person som ser nyttan i att tänka helhet, laget och vad vi tillsammans ska uträtta (det är bl.a. här din prestigelöshet kommer in – om kollegan bredvid sliter sitt hår är det självklart för dig att kliva in och hjälpa och stötta).

Vad får du som är unikt?

Möjligheten att vara med från nystart. Där du kommer vara viktig. Och göra skillnad i den utvecklingsresa GPV har inlett. Det kräver att du vågar. Att du vill. Och att du vill vara del av teamet. Tillsammans utvecklas ni och GPV.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar GPV med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker
löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Har du frågor eller
funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, fredrik.patcha@mpya.se eller 073-203 67 37. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Redovisningsekonom till GPV

Fredrik Patcha

Västerås

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 73 203 67 37

Om GPV Sweden AB

GPV är det näst största europeiska företaget inom elektroniktillverkning (EMS). Det är bildat av Enics och GPV som gick samman i oktober 2022. GPV har 19 produktionsanläggningar och 11 kontor på 3 kontinenter och 7500 anställda globalt. Vi erbjuder elektroniktillverkning och ett brett utbud av relaterade tjänster till blue-chip-företag som representerar industriell teknologi, byggteknik, transportsektorn, mätning och kontroll, ”clean tech”, medicinteknik och högteknologi för konsumentmarknaden. Vi tror att resultat skapas av människor. Vi är fast beslutna att göra GPV till ett bra ställe att växa både som person och professionellt. Över olika tidszoner och specialistområden strävar vi efter att överträffa förväntningarna och leverera excellens.
Vårt mål är att skapa värde i allt vi gör – för både våra kunder och för varandra.
Få fart på din karriär och uppnå mer med GPV! Läs mer på https://gpv-group.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv