Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Edvardssonbolagen

Redovisnings­ekonomGöteborg

Arbetar du som redovisingsekonom eller liknande idag, är prestigelös och strukturerad samt gärna arbetar i en bred roll med helhetsansvar? Vill du arbeta med redovisning i en verksamhetsnära roll samt vill växa tillsammans med bolaget? Då kan du mycket väl vara personen vi söker!

Kontoret är beläget i Frölunda och du kommer rapportera till bolagens VD och styrelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för redovisningen av Edvardsonbolagens 2 bolag
  • Ansvar för månadsbokslut, avstämningar och årsredovisning samt kvalitetssäkring av dessa
  • Resultat och analys av bokslut
  • Proaktivt identifiera, driva och utveckla bolagets redovisningsprocesser
  • Projektuppföljning
  • Förbättringar och utveckling av ekonomifunktionen

Din profil

Vi ser att du har en relevant ekonomisk utbildning samt har erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning. Du är noggrann, strukturerad och har ett logiskt tänkande.

Du har troligtvis erfarenhet från en liknande position, är noggrann och har en förmåga att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö.

Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ person som levererar med hög kvalitet. Det är viktigt att du är en duktig redovisare samt har god förståelse för redovisningsprocesser. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Vidare ser vi att du är flexibel och är van att ta stort ansvar för dina uppgifter. Du har ett utpräglat siffersinne och tycker om att skapa struktur och ordning. Du gillar att arbeta brett i en ekonomifunktion och är en person som är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs!

Organisation

Edvardssonbolagen är en grupp bolag som omsätter ca 400 miljoner, varav ca 300 miljoner i Sverige och resterande i Norge. Man är i dessa bolag ca 400 anställda. Edvardsson bedriver verksamhet inom måleri, bygg, el, riv och sanering. Läs mer på www.edvardssonbolagen.se

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Edvardssonbolagen med MPYA Finance. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna ser din ansökan snarast möjligt via www.mpya.se. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Linda Målberg, på telefon 0733-80 77 88eller Elin Antonsson på telefon 0709-31 87 69.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Edvardssonbolagen

Edvardssonbolagen är en grupp bolag som omsätter ca 400 miljoner, varav ca 300 miljoner i Sverige och resterande i Norge. Man är i dessa bolag ca 400 anställda. Edvardsson bedriver verksamhet inom måleri, bygg, el, riv och sanering. Läs mer på www.edvardssonbolagen.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv