Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Dedicare

Redovisnings­ekonomStockholm

Vi söker en engagerad redovisningsekonom till Dedicare, ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Du ingår i redovisningsteamet och rapporterar till koncernredovisningschef.

Vad kan Dedicare erbjuda dig?
Dedicare tar ansvar för att lösa resurs- och komptensutmaningar inom vård och socialt arbete och kan därmed hjälpa till att säkerställa en trygg och tillgänglig vård och social omsorg för alla. Dedicares övergripande vision är att på sikt, genom både förvärv och organisk tillväxt, växa till ett av Europas ledande bemanningsföretag inom vård och socialt arbete.

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta nära koncernredovisningschef och övriga redovisningsteamet som i dagsläget består av en redovisningsekonom och tre redovisningsassistenter. Redovisningsteamet hanterar redovisningen för de nordiska länderna med utgångspunkt från huvudkontoret i Stockholm. Du hanterar det dagliga inom redovisningsarbetet samt bokslut och utöver det är du involverad i olika projekt som drivs inom avdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvar för redovisning samt månads-, kvartals- och årsbokslut
• Kontoavstämningar och kvalitetssäkring av bokföring
• Hantering av skattedeklarationer samt moms- och skattefrågor
• Delaktig i extern revision och kontakt med revisionsbyrå
• Stötta redovisningsassistenterna i frågeställningar kring redovisning, skatt och moms
• Delaktig i att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningsteamet

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av redovisning gärna från internationellt/större bolag eller större revisionsbyrå. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svensk, engelska och Excel.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att arbeta i team och är prestigelös och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du nyfiken, lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Dedicare

Dedicare är Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare rekryterar och bemannar läkare, sjuksköterskor, socionomer och pedagoger till kunder i både privat och offentlig verksamhet. Koncernen har bedrivit verksamhet sedan 1996, är noterad på Nasdaq Stockholm sedan maj 2011 och omsätter ca 800 MSEK med ca 650 anställda. Dedicare arbetar fortlöpande med kompetensutveckling där miljö och kvalitet är ledord. Dedicare är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv