Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Båstadgruppen i Ängelholm

Redovisnings­ekonomÄngelholm

Ekonomiteamet på Båstadgruppen bjuder upp till härlig stämning, mycket humor och ett fint och nära samarbete, där det viktigaste är att dela med sig av sina kunskaper och att hjälpas åt. Teamet består av fyra personer och man rapporterar till redovisningschef Anette Sjödahl. En lugn och harmonisk ledare som  finns där för dig.

Båstadgruppen växer och behöver utöka ekonomiavdelningen med en redovisningsekonom. Här erbjuds du en flexibel arbetsplats i ett bolag där man jobbar med välkända produkter. Det fina huvudkontoret är beläget i Ängelholm. Där har du ett eget rum om du vill.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande redovisning inklusive månadsbokslut för dotterbolagen
  • Båstadgruppen Norge AS (Försäljningsbolag)
  • Båstadgruppen Danmark AS (Försäljningsbolag)
  • Båstadgruppen Finland OY (Försäljningsbolag) fr o m 2023
 • Delaktig i rapportering av månadsbokslut till vår ägare Storskogen vilket sker i Aaro
 • Moms, AGI och periodisk sammanställning
 • Kundbonusberäkningar
 • Internfakturering och delaktig i koncernavstämning

 Denna tjänst erbjuder stor möjlighet till utveckling via projekt även utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i några år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?

 

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Båstadgruppen med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Josefina Gorthe Skafar på telefon  josefin.gorthe@mpya.se eller Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se .

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Sök jobbet

Om Båstadgruppen

Allt startade med Båstadtoffeln 1907
1907 började August Johansson tillverka tofflor på gården i Bjäre. Det blev starten för Toffelfabriken i Troentorp och ”Båstadtoffeln”, som till slut utvecklats till Båstadgruppen. På vägen hände en hel del, fast det är nu när Sandryds, Top Swede och Matterhorn anslutit sig till oss som den nya och mest spännande version av företaget skapats.
Nu är vi en komplett leverantör av arbetskläder, skor och handskar. Både när det gäller förstklassiga produkter och kompetent personal. Respektive bolag hade sin distinkta kultur med mission och vision som Båstadgruppen nu kan dra nytta av. Innovation från Båstadgruppen, hållbarhet från Sandryds, funktion från Top Swede och design från Matterhorn.
Med en gemensam vision om att göra våra kunders och användares arbetsdagar tryggare och enklare. Båstadgruppen – Up to every challenge

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv