Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom med systemintresse till Pulsen

Redovisnings­ekonomBorås

Vill du vara med på en spännande resa genom att via digitalisering och automatisering göra Pulsen AB:s ekonomifunktion till en av Sveriges modernaste? Besitter du samtidigt goda kunskaper i redovisning och letar efter den perfekta rollen som kombinerar båda delar? Tjänsten är placerad på Pulsens kontor i Borås.

Pulsen Group är utsedd till karriärföretag för tredje året i rad. Detta är en koncern med många bollar i luften och som lyckas väldigt väl med det. Med sin spetskompetens tar sig Pulsen an de flesta utmaningar vilket även betyder ständig utveckling för medarbetarna. Ett inspirerande bolag!

Välkommen till ett bolag som utvecklar företag, människor och världen!

 

Om tjänsten

Nu ges chansen att få vara en del av Pulsens förändringsresa mot en av landets modernaste ekonomifunktioner. Denna roll kommer att innebära en kombination av arbetsuppgifter inom såväl redovisningsarbete som IT-relaterade utvecklingsprojekt. Eftersom det är en ny roll som skapas finns viss möjlighet att forma den löpande, och du uppmuntras att komma med idéer och bidra till rollens framgång.

I rollen som redovisningsekonom med systemintresse kommer du ingå i ett ekonomifunktion om 10 personer, placerad på koncernens moderbolag Pulsen AB. Du kommer agera brygga mellan redovisning och IT, där en trygghet inom redovisning är en förutsättning såväl som en god förståelse för IT.  Rollen innebär stora kontaktytor inom såväl moderbolagets ekonomifunktion som dotterbolagens.

I rollen kommer du också att arbeta med

  • Ta fram fakturaunderlag i affärssystemet Jeeves och rapportera vidare detta
  • Medverka vid det löpande arbetet i den centrala ekonomifunktionen
  • Vara behjälplig vid bokslutsarbete
  • Delta i moderniserings- och digitaliseringsarbete och utvecklingsprojekt

 

Vem är du?

Vi söker dig med något eller några års erfarenhet av roller som inneburit kvalificerat redovisningsarbete såsom redovisningsekonom eller redovisningsassistent. Vidare har du en eftergymnasial utbildning, troligtvis som civilekonom med inriktning mot redovisning eller som dataekonom. Vi ser gärna en kombination av ekonomi och IT i din profil och ditt intresseområde. Du är trygg i din redovisning och drivs av att automatisera och effektivisera ekonomiprocesser, med affärssystem, RPA och AI som utgångspunkt. Vidare är det meriterande med programmeringskunskaper. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du analytisk, driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du agerar relationsskapande i samarbetet med andra, är serviceinriktad och besitter ett stort intresse och en stor vilja att hjälpa andra. Du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att fatta snabba beslut om situationen kräver det. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, sätter upp och håller tidsramar och har inga problem att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du gillar ordning och struktur samt förstår vikten av noggrannhet i denna roll. För att du ska trivas i tjänsten krävs det att du inte är rädd för att ställa frågor.

 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Pulsen med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Linden på telefon 0760-30 31 00 alternativt Elin Antonsson, på telefon 0709-31 87 69. Vi kommer att börja hantera inkomna ansökningar först den 3:e jan. Varmt välkommen med din ansökan via www.mpyafinance.se.

 

 

 

Sök jobbet

Om Pulsen AB

Pulsen Group är en familjeägd bolagskoncern. Vi utvecklar företag baserat på insikterna från snart 60 år av eget, framgångsrikt entreprenörskap. Flera av våra bolag jobbar med IT. Några är verksamma i helt andra branscher. Men vi förenas allihop i vår grundläggande syn på företagande och ledarskap. Vi tycker att goda affärer även måste bidra till en bättre värld. Och vi är övertygade om att hållbar affärsutveckling bara kan komma inifrån, från de människor som faktiskt verkar i bolagen varje dag. Därför fokuserar Pulsen Group framför allt på att ge människor nycklarna till att lyckas själva. Både som ledare och individer. För vi vet att det är så man når långsiktig framgång. Och gör världen lite bättre.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv