Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom med intresse för business controlling

Redovisnings­ekonomStockholm

Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Om rollen
I din roll som redovisningsekonom med intresse för business controlling är du en del av den nationella enheten Atea Software Cloud and Services. I det dagliga arbetet kommer du att ha mycket kontakt med kollegor inom vår enhet men även med övriga kollegor i andra delar av Atea.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande ansvara för att säkerställa korrekt resultat inom vår mjukvaruaffär
  • Vara stöd till vårt kundcenter när det kommer till ekonomiska frågor
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Ansvara för avstämningar av aktuella balanskonton
  • Fokus på administrativt arbete inom ekonomistyrning
  • Vara delaktig i projektet för implementeringen av SAP

Teamet består av dig och din chef och ni kommer att arbeta tätt tillsammans. Tjänsten är hybrid med kontor i Kista.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har baskunskaper och erfarenhet av redovisning och administration samt ett stort intresse för att utvecklas inom business controlling. Vidare har du goda kunskaper i Excel och ett intresse för system. Du är flytande i svenska, har goda kunskaper i engelska och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller kurser inom redovisning eller controlling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Qlikview, PowerBI eller SAP.

Inom Atea är det viktigt med samarbete och de är därför viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare är du noggrann och du har en god förmåga att skapa struktur samt se lösningar kopplat till problemställningar och du trivs i en föränderlig miljö.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Atea med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Atea Sverige AB

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum. Atea finns representerade i 88 städer med över 8 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige är vi 2700 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1 000 av oss är konsulter.
Koncernen hade en omsättning på drygt 47 miljarder norska kronor 2022 och är noterad på Oslo Börs.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv