Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom DK till Unisport Sverige

Redovisnings­ekonomHelsingborg

”Live to move. Move to live.”

Unisports högsta prioritet är att hjälpa sina kunder att få människor att vara aktiva. Här är en jättefin möjlighet att få vara med och bidra till vidareutvecklingen av ett bolag som bygger ett hälsosammare samhälle. Som Redovisningsekonom mot Unisports danska bolag hanterar du löpande redovisning, avstämningar och är delaktig i bokslut tillsammans med ekonomiansvarig för Danmark.

Din chef är Head of Finance för Sverige och du ingår i den trevliga ekonomigruppen som består av 7 personer. Stämningen i bolaget är familjär och prestigelös och du får vara en del av ett vinnande lag som får människor att röra sig. Unisport har sitt huvudkontor vackert beläget i Hjärnarp. Det finns även möjlighet att arbeta från deras nyrenoverade lokaler i Landskrona.

Huvudsakliga ansvarsområden som redovisningsekonom för Danmark

  • Hantera den löpande redovisningen för det danska bolaget
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Vara delaktig i bokslutsarbete
  • Löpande moms- och skatteinbetalningar
  • In- och utbetalningar

Är det dig vi söker?
För att trivas i rollen är du en positiv och prestigelös lagspelare. Du har några års erfarenhet från redovisningsarbete. Har du erfarenhet av dansk redovisning är det meriterande. Vi tror att du är minst gymnasieekonom. Dina kunskaper i engelska är goda i tal och skrift, kan du även danska är detta ett plus.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Unisport Sverige med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Josefin Gorthe Skafar på tel. 072-2111515 eller josefin.gorthe.skafar@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Unisport Sverige AB

Unisport är marknadsledande inom idrottsanläggningar och aktivitetsytor i de nordiska länderna. Företaget har ca 350 anställda med en omsättning på 150 miljoner euro. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. Företagen inom Unisport är verksamma i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och kompletterar varandra produktmässigt och geografiskt.
I Sverige har vi verksamheter i Hjärnarp, Landskrona, Stockholm, Göteborg och Ljungaverk.
Målet är att nå en betydande försäljningstillväxt och att bli en ledande nordeuropeisk helhetsleverantör, vars koncept ger de bästa förutsättningarna för idrottare och åskådare.
Live to move. Move to live.
Vi tror på rörelsens magi, att inspirera och hjälpa människor att hitta glädjen i sina aktiviteter!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv