Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till Panduro Hobby AB i Malmö

Redovisnings­chefMalmö

Välkommen till en varm kultur där du får vara med på bolagets resa i utformandet av den nya rollen som redovisningschef.

Här kommer du till ett fint bolag och tillsammans med CFO skapar du denna nya roll som kommer leda redovisningsteamet på plats i Malmö. ”Jag vill ha ett självständigt team och därför ger jag mycket mandat och frihet under ansvar.” säger CFO Stefan Rydén som man också rapporterar till.

Du agerar mellanhand mellan Panduro och ägarna Lekolar och rollen innefattar alla godbitar man som redovisningschef vill ha.

Panduro har varit ett familjeägt bolag länge, och med nya ägare ställs högre krav kring bokslut och rapportering och det är här du kommer lägga störst fokus. Det är dags att växla upp kvalitet och tempo och att gå från good till great.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för teamet om ca 7 personer som sköter redovisningen i Panduros skandinaviska bolag
  • Bollplank vid månadsbokslut, årsbokslut samt årsredovisning
  • Övergripande ansvarig för rapportering månads- och årsvis
  • Speaking partner till Lekolars Group Finance funktion
  • Financial Controller över Pandurokoncernen utifrån intern och extern rapportering
  • Drivande av effektiviseringar och förbättringar av avdelningens rutiner och processer

 

Har vi fångat ditt intresse?

Personligheten är viktig i denna roll och vi söker efter någon som drivs av att leda personal. Som har gedigen erfarenhet inom området och förmågan att entusiasmera och coacha. Vi ser att du har flera års erfarenhet inom redovisningsyrket och har en fallenhet för löpande förbättringsarbete. Du har arbetat och rapporterat i en koncern och beskriver dig själv som en social och inlyssnande person. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

 

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Panduro Hobby AB med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

 

Sök jobbet

Om Panduro Hobby AB

Panduro grundades 1954 av Carlo Panduro i Danmark, men har sedan 1962 huvudkontor i Malmö. Idag är Panduro en marknadsledande leverantör av hobbymaterial och kreativa produkter och innefattar varumärkena Panduro, Pando by Panduro, Kreatima samt Pipoos. Gruppen har en omsättning på över 1 000 MSEK och omkring 650 medarbetare. Panduro möter kunderna online och via 95 egna butiker i Sverige, Danmark, Norge, Holland och Belgien. Sortimentet består av cirka 18 000 artiklar. Panduro ägs sedan hösten 2022 av Lekolar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv