Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till Newsec

Redovisnings­chefGöteborg

Newsec växer ytterligare och söker nu ännu en Redovisningschef!

Vill du dela vår passion för medarbetare och kunder och har en gedigen bakgrund inom redovisning, kanske till och med från fastighetsbranschen? På Newsec söker vi dig som vill arbeta i en bred och utvecklande roll där du som Redovisningschef planerar och leder redovisningsarbetet för ett eller flera kunduppdrag tillsammans med ditt team.

Om rollen som Redovisningschef

I rollen som Redovisningschef arbetar du i en strategisk roll där kundgruppen du kommer att ansvara för består av ett antal bolag där många av dem är börsnoterade och med stora fastighetsbestånd. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder, revisorer och en del myndigheter. För dig kommer det naturligt att ge våra kunder excellenta leveranser och har en passion för att leda uppdraget och coacha dina medarbetare.

 • Ansvara för att arbetet i kunduppdraget levereras med kvalité och enligt tidsplan
 • Ansvara för att leda, coacha och utveckla ditt team
 • Ansvara för rapportering, bokslutshantering samt årsredovisningar
 • Likviditetsplanering, budget och prognoser samt analyser och uppföljning
 • Avtalshantering, deklarationer
 • Vara delaktig i utvecklingen av befintliga rutiner och processer

Vem är du?

Du är en trygg, nyfiken ledare och en riktig teamspelare som drivs av siffror lika mycket som kontakten med våra kunder och kollegor!

 • Du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi
 • Flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning eller revision
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Mycket god nivå på dina kunskaper i Excel

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av ledarskap, en konsultroll och/eller fastighetsbranschen

Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Din personliga utveckling är viktig för oss och därför så erbjuds du löpande utbildning och goda karriärmöjligheter. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser och karriärföretag.

Våra medarbetare erbjuds ett gediget förmånspaket och möjligheten till flexibelt arbete. Detta skapar goda förutsättningar för våra medarbetare att planera vardagen lättare och forma ett hållbart arbetsliv. Genom att främja våra medarbetares hälsa tror vi på en ökad produktivitet och hållbar organisation.

Hur ansöker du?

I den här rekryteringen samarbetar Newsec med MPYA Finance och ansökan sker via www.mpya.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på tel 0733–807788, Elin Antonsson på tel 0709–318769 eller Anette Zantelid på tel 0732-03 67 77. Intervjuer och tillsättningar sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt

Vi ser framemot din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Newsec Property Asset Management Sweden AB

“Newsec – Transforming real estate and beyond
Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett helhetsutbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare fördelat över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.”

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv