Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till KLS Ugglarps i Lund

Redovisnings­chefMalmö

KLS Ugglarps söker en redovisningschef till ekonomiavdelningen med placering på det trevliga huvudkontoret i Lund. Du kommer att leda ett väl sammansvetsat team om 7 medarbetare som har roligt tillsammans och jobbar med ett högt målfokus. Bolaget växer mycket, både organiskt och via förvärv. Att arbeta som redovisningschef på KLS Ugglarps är ett stimulerande jobb med mycket frihet och stor påverkandegrad. Du kommer att arbeta i en snabb och flexibel organisation med korta beslutsvägar och du får möjlighet att aktivt bidra i hela processen. Här får du ett jobb med varierande arbetsuppgifter och stor chans till personlig utveckling.

I rollen rapporterar du till Mette som är CFO. Mette är en engagerad ledare som ser laget före jaget och som har ett stort intresse för verksamheten.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter som Redovisningschef:

  • Leda och utveckla personalen
  • Ansvara för utveckling av processer, rutiner och automatisering inom ekonomiavdelningen
  • Ansvara för och leda hantering av löpande transaktioner, redovisning, bokslut, skatt och moms
  • Viss rapportering
  • Delaktig i årsbokslutsprocessen
  • Delaktig i budgetprocessen
  • Diskussionspartner i affärsprocesser såsom transaktioner och förvärv
  • Kontakt med revisorer
  • Stöd och bollplank till andra avdelningar avseende ekonomiska spörsmål
  • Delaktig i projekt inom ekonomiavdelningen

Är det dig vi söker?
Vi söker en erfaren redovisningschef som trivs med att arbeta både övergripande och operativt. I kombination med det har du ett stort intresse för ledarskap. Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och är mycket trygg inom redovisning och dess regelverk såsom Swedish GAP och IFRS.  Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att du har goda kunskaper i affärssystem, rapporteringsverktyg och Excel. Har du erfarenhet av SAP är detta meriterande.

Du är en positiv, prestigelös och serviceinriktad person med stort engagemang i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och drivs av ständiga förbättringar och att göra ett bra arbete. Du har en pedagogisk ådra och har lätt för att kommunicera med andra.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar KLS Ugglarps med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-997347 anna.nordin@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om KLS Ugglarps AB

KLS Ugglarps arbetar tätt med tusentals leverantörer för att skapa en hållbar värdekedja rakt igenom. Företagets koncept utvecklas tillsammans med kunder, från slakteriet till butiken, och innefattar både kvalitetskött och färdiglagade produkter från svensk nötboskap, gris och lamm. Parallellt med detta så arbetar KLS Ugglarps aktivt med hållbart lantbruk, djuromsorg och social hållbarhet. KLS Ugglarps är ett helägt dotterbolag till Danish Crown.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv