Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till Corem Property Group

Redovisnings­chefStockholm

Om rollen
I rollen som Redovisningschef stöttar du verksamheten i övergripande redovisningsfrågor och moms och skatt, coachar och leder ditt team samt kvalitetssäkrar redovisningen. Vidare kommer du löpande arbeta med att förbättra, effektivisera och digitalisera processer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och coacha redovisningsteamet
  • Personalansvar för 12 personer
  • Planering och kvalitetssäkring av kvartals- och årsbokslut
  • Rapportering
  • Kvalitetssäkra och supporta upprättande av ÅR
  • Inkomstdeklarationer
  • Driva och ansvara för systemfrågor och effektivisera processer inom redovisningsområdet

Du rapporterar till Ekonomichefen. Din arbetsplats kommer både att vara vid Globen, Stockholm och i Nyköping då ditt team finns i båda städerna.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du tidigare har arbetat operativt med kvalificerad redovisning och det är en fördel om du har arbetat i fastighetsbranschen. Du har även erfarenhet av att upprätta ÅR och kunskap inom moms och skatt. Vidare är du en van och engagerad ledare och har erfarenhet av ett coachande ledarskap samt vana vid att arbeta i en verksamhet i förändring. Du är flytande i svenska och du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemimplementation.

Som person är du prestigelös, du tar ansvar och du är trygg i både din kunskap och som person. Du ser lösningar i stället för problem och noggrannhet och struktur är en självklarhet för dig. Du trivs í en relationsskapande roll där du får engagera dig i verksamheten och entusiasmera och leda andra.

Vad kan vi erbjuda dig?
Inom Corem är engagemang, samarbete och eget ansvar viktiga ledord. Vi prioriterar medarbetarnas kompetens, trivsel och hälsa. Medarbetarna på Corem har stort eget ansvar och verksamheten drivs av stark samarbets- och entreprenörsanda. För att stärka personalens delaktighet och engagemang – och därmed gynna Corems utveckling – finns en vinstandelsstiftelse för de anställda. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Corem Property med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) Corem grundades 2007 och är ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag med fokus på storstadsområden och tillväxtorter. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter för framtiden, vilket innebär att vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör, med kontinuerlig förädling, stadsutveckling och hållbarhet. En central komponent i bolagets verksamhet är lokalt baserad förvaltning i egen regi. Det säkerställer en nära och bra dialog med hyresgäster, som gör att vi kan utvecklas tillsammans.
Per den 30 juni 2022 bestod Corems fastighetsbestånd av 479 förvaltningsfastigheter med en total uthyrbar area om 3 288 tkvm och ett samlat marknadsvärde om 81 088 mkr. Corems huvudkontor ligger i centrala Stockholm, med lokala förvaltnings- och driftskontor nära fastigheterna och hyresgästerna. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv