Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till Connect Bus

Redovisnings­chefGöteborg

Det började för 90 år sedan, med en anställd och en buss. Idag kan Connect Bus stoltsera med 1400 anställda och 900 fordon och en verksamhet där de fyller en viktig funktion i samhället i form av linjetrafik, skolskjutstrafik och serviceresor åt kommuner och trafikhuvudmän, busscharter åt företag, kommuner och grupper.

 

Till sitt kontor i Göteborg söker Connect Bus nu en Redovisningschef som tillsammans med ekonomifunktionen vill bli en del av den förändrings- och tillväxtresa som Connect Bus fortfarande befinner sig på.               

 

Om rollen

I rollen som Redovisningschef arbetsleder och coachar du ett team om cirka 4 personer bestående av redovisningsekonomer och ekonomiassistenter. Du stöttar medarbetarna och bidrar till deras utveckling.

 

 Som Redovisningschef kommer du att:

  • ha det övergripande ansvaret för redovisningen samt stötta och medverka i månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • vara uppdaterad gällande aktuella redovisningsfrågor för att kunna agera rådgivare inom teamet och organisationen
  • ansvara för rapportering till myndigheter
  • samordna och planera arbetet i samband med revision
  • proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt
  • ha personal- och utvecklingsansvar för avdelningen

 

Ekonomiorganisationen består av en organisation för Sverige (Göteborg) och en organisation i Norge (Oslo), som också är huvudkontor. Som Redovisningschef rapporterar du till CFO som sitter i Oslo och ansvarar i denna roll för den svenska organisationen.

 

Din profil

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av en liknande roll samt en akademisk examen inom ekonomiområdet i grunden. Du är senior i din roll som redovisningsekonom och skapar dig snabbt en överblick samtidigt som du brinner för det du gör. Rätt personlighet är viktig i denna roll och vi värdesätter att du är en lagspelare. Här välkomnas nyfikenhet, egna idéer och ett genuint intresse för ledarskap. Vi tror att du är förtroendegivande, nytänkande och du vill gärna vara med och påverka bolagets utveckling.

 

Ditt ledarskap grundar sig i ett tydligt och coachande förhållningssätt och du har en god kommunikativ förmåga.  Därtill bidrar du med engagemang och stabilitet samt en drivkraft i att förbättra, förenkla och effektivisera.

 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Connect Bus med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Lindén på telefon 0760-303100 eller Elin Antonsson på telefon 0709-318769. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Vi ser framemot din ansökan!

Sök jobbet

Om Connect Bus

Connect Bus, bussföretaget med personlig närvaro! Vi utför persontransporter i södra Sverige med ca 900 fordon och ca 1 400 anställda. Connect Bus ägs av CBRE och ingår i en nordisk busskoncern där även KarlssonBuss, Norgesbuss, Sörlandsruta, Torghatten Buss och Tröndebilarne ingår. Vi är kvalitets- och miljö-certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.
 
Besök oss på connectbus.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv