Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till Bonava Sverige

Redovisnings­chefStockholm

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning, rapportering och personalansvar? Vill du arbeta i ett bolag som har i uppdrag att skapa fantastiska hem där människor kan leva sina liv och må bra? Då kan tjänsten som Redovisningschef på Bonava Sverige vara rätt tjänst för just dig!

Bonava Sverige är nu i behov av att rekrytera en engagerad och erfaren Redovisningschef som har det övergripande ansvaret för redovisning och rapportering för bolagen inom Bonavas svenska verksamhet.

I rollen ansvarar du för verksamhet och medarbetare inom avdelningen Accounting & Reporting, som är en del av Finance-organisationen i Bonava Sverige.  Avdelningen består av cirka 10 medarbetare som arbetar med löpande redovisning och finansiell rapportering, koncernredovisning, skatter och moms, kund- och leverantörsreskontra, betalningar med mera. Du ingår även i funktionsledningen för Finance-organisationen i Bonava Sverige.

Rollen är placerad på Bonavas huvudkontor på Lindhagensgatan på Kungsholmen och du rapporterar till Head of Finance för Bonava Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för redovisningen och reskontra för bolagen inom Bonavas svenska verksamhet samt operativt arbeta med månads- kvartal och årsbokslut.
  • Leda och fördela arbetet inom avdelningen
  • Personalansvar och coaching för 10 medarbetare
  • Säkerställa kompetensutveckling på grupp- och individnivå
  • Delta i rapporterings-/konsolideringsarbetet i samband med månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet (intern kontroll, moms, skatt, redovisningsprinciper m.m.)
  • Övergripande ansvar för rapportering av skatter och moms
  • Medverka vid extern och intern revision
  • Bygga relationer med affärsansvariga
  • Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt

 

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och flerårig erfarenhet inom redovisning och rapportering från likande roll i ledande befattning. Vidare har du erfarenhet av personalledning, bra samarbetsförmåga, gärna kunskaper i koncernredovisning och är van att driva förändring. Du har goda kunskaper i Excel och engelska. Ditt systemintresse är stort och har du erfarenhet från bygg-, entreprenad- och/eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Genom ditt strukturerade, ansvarsfulla och affärsmässiga förhållningssätt sätt bidrar du till en högkvalitativ och effektiv hantering av redovisningen inom Bonava Sverige. Du är noggrann med detaljer samtidigt som du har förmågan att se helheten. Du gillar ett högt tempo och är van att jobba mot deadlines.  I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Bonava Sverige med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se, 070-842 13 77 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se  070-897 11 57. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Redovisningschef till Bonava Sverige

Maria Brisheim

Stockholm

Rekryteringskonsult, vVD

Vi ses på LinkedIn!

Om Bonava Sverige AB

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 100 anställda med verksamhet i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 15 miljarder kronor år 2019. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.
För oss symboliserar ordet “Bo” hemmet, och “Nav” den levande platsen runt omkring. Det är just det vi gör. Vi bygger inte bara hus, vi skapar hem och områden där människor bor och lever sina liv.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv