Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till VetFamily

RedovisningsansvarigStockholm

Älskar du djur, koncernredovisning och vill fortsätta utvecklas i rollen som Redovisningsansvarig? Perfekt, då är rollen som Redovisningsansvarig för dynamiska och internationella VetFamily något för just dig!

Vad kan VetFamily erbjuda dig?

VetFamily är ett bolag i stark tillväxt, där du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Här får du vara med på en häftig tillväxtresa och du har möjlighet till stor utveckling. Vetfamily är etablerade i ett flertal länder och på kontoret i Stockholm som är beläget på Riddargatan i centrala Stockholm är man 15 medarbetare.

I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med CFO och dina övriga kollegor, bl.a. en senior redovisningsekonom som kommer att stötta dig i dina arbetsuppgifter. Du ansvar övergripande för upprättande av månads- och årsbokslut för koncernens tre svenska enheter samt ansvarig för koncernens koncernredovisning. Du kommer även agera bollplank och stötta redovisningsfunktionerna i länderna i koncerngemensamma system- och redovisningsfrågor. Då VetFamily är i stark tillväxt kommer man i rollen att arbeta med att skapa effektiva rutiner och processer på ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

 • Ansvarig för koncernredovisning, inklusive avstämning av internmellanhavanden mellan holdingbolaget och koncernens dotterbolag
 • Övergripande ansvarig för upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut för koncernens svenska enheter med stöd av en senior redovisningsekonom. I synnerhet ansvar och granskning av intäkts-och kostnadsreserver.
 • Koncerninternfakturering enligt koncernens TP policy samt övrig internfakturering
 • Skatteberäkning och årsredovisning för de tre svenska enheterna, upprättande av skattedeklaration
 • Bokföring och uppföljning av investeringar, främst egenupparbetade immateriella tillgångar
 • Ansvarig för extern rapportering för VetFamily koncernen, årsbokslut och kvartalsrapportering
 • Ansvarig för den koncernövergripande revisionsprocessen och kontakt med lokala revisorer
 • Kassaflödesanalys och likviditetsuppföljning
 • Delvis systemansvarig för affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision)
 • Stötta länderna i koncerngemensamma system- och redovisningsfrågor
 • Delaktig att driva interna projekt för processutveckling och ständig förbättring 

 

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för redovisning och har god förståelse för redovisningsprocesser. Du har mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och har kunskaper i koncernredovisning. Du har en akademisk examen inom ekonomi, är systemintresserad och har mycket goda kunskaper i Excel samt är flytande i såväl svenska som engelska.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av målmedvetenhet och engagemang. För att lyckas i rollen är du nyfiken, service-minded och trivs med många kontaktytor. Vidare har ett bra sinne för struktur och kan arbeta både självständigt med rätt prioriteringar och i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar VetFamily med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att  kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se 070-842 13 77 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Sök jobbet

Om VetFamily

VetFamily är ett unikt samarbete mellan ägare till fristående djursjukhus och djurkliniker. Genom VetFamily får medlemmar tillgång till flera fördelar. En viktig fördel är bättre inköpsvillkor på utvalda produkter och tjänster, men medlemskapet innebär också att VetFamily kan underlätta administration, erbjuda affärsstöd och underlätta utveckling genom utbildning och kunskapsöverföring. Att vara en del av VetFamily möjliggör dessutom ett närmare samarbete med kollegor inom branschen.
VetFamily är sprunget ur branschen och är en partner som förstår många av de utmaningar som ägare till djursjukhus och djurkliniker har och står inför. Vi hjälper våra medlemmar att växa, utan att kompromissa med friheten av att vara fristående och bestämma själv.
VetFamily grundades år 2000 i Danmark och är idag ett svenskt bolag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Holland, Tyskland och Spanien. Under 2020 inledde koncernen sin expansion i Asien genom uppstart av verksamhet i Kina och 2021 expanderade bolaget vidare till Australien genom förvärvet av Independent Vets of Australia.  Bolaget  avknoppades februari 2019 från AniCura, ett av europas ledande leverantörer av högkvalitativ veterinärvård för sällskapsdjur, och är sedan juni 2021 noterat på Nasdaq First North som en del av den nya djurhälsokoncernen Vimian. VetFamily har haft en explosiv tillväxt under de senaste sex åren, från 40 medlemmar år 2014 till över 2800  medlemmar i 9 länder idag.  

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv