Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Tomorrow AB

RedovisningsansvarigGöteborg

Nu söker vi dig som vill kasta dig in på en spännande resa tillsammans med ett framåtlutat bolag bestående av 60 kreativa kollegor. Bolaget går under namnet TMRW och är en visualiseringsstudio – här skapas morgondagens arkitektur genom nytänkande koncept och engagerande storytelling via 3D-teknik. Med projekt från hela värden skapar TMRW material till några av världens största företag bland annat Disney, Amazon, Google och YouTube.

 

Artisterna skapar, säljarna kundvårdar och du ser till så att siffrorna stämmer. Rollen som redovisningsansvarig är placerad på TMRWs huvudkontor i centrala Göteborg. Hos oss kommer du få vara med på vår globala tillväxtresa mot fler revolutionerande projekt tillsammans med kollegor från Sverige, Gdansk och New York.

 

Om du föredrar eget ansvar och vill jobba med kreativa människor – klicka in och ansök idag!

 

Om tjänsten

Att arbete som redovisningsansvarig på TMRW innebär många kontaktytor inom bolaget och du kommer att vara ett naturligt bollplank till ledningsgrupp och projektledare. Med ditt analytiska tankesätt bidrar du med stöd till organisationen i ekonomiska frågor: skapar budgetar, prognoser, förbereder rapporter och ser till så att vårt kontinuerliga faktureringsarbete sköts korrekt. Stort fokus kommer också ligga på att utveckla ekonomifunktionens processer och skapa nya effektiva möjligheter för uppföljning. Du ges stor möjlighet att påverka utformningen av såväl arbetssätt som rollen i sig.

 

Du kommer också att ansvara för:

  • Löpande redovisning & avstämningar (koncernredovisning)
  • Upprätta månads- och årsbokslut
  • Stötta projektledningen (alt projekthantering)
  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Revisors- och myndighetskontakter
  • Utveckla rutiner & processer, i en föränderlig miljö

 

Ekonomifunktionen består av dig som redovisningsansvarig och en ekonomiassistent. Du rapporterar till VD.

 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av roller som inneburit kvalificerat redovisningsarbete, kanske med en bakgrund som revisor/revisorsassistent eller från liknande roll inom redovisning på ett bolag i tillväxtfas. Nu vill du axla en mer utmanade roll med större ansvar. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, troligtvis som civilekonom med inriktning mot redovisning. Då du kommer ingå i en internationell miljö pratar du engelska lika obehindrat som svenska.

 

Vi söker dig som är både nyfiken och ordentlig. Vi vill att du tänker i nya banor och vågar utmana såväl dig själv som organisationen – ”vad händer om vi gör så här istället?” ”eller twistar på det här sättet?”. Du tilltalas av en föränderlig miljö och blir inte stressad om spelplanen förändras något, tvärtom är det spännande och kul. Detta kräver också att du är tydlig i din kommunikation och beredd att fatta snabba beslut om situationen kräver det. Slutligen, och kanske viktigast av allt för att du ska trivas hos oss och vi med dig, du är en Walk-the-talk-person som hela tiden vill utvecklas men också utveckla andra. Teamet är viktigt och du trivs i social kontext där du ser vikten av din delaktighet. Vi har kul tillsammans!

 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Tomorrow med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Linden på telefon 0760-30 31 00 alternativt Elin Antonsson, på telefon 0709-31 87 69. Varmt välkommen med din ansökan via www.mpyafinance.se. Vi kommer att börja hantera inkomna ansökningar först den 3:e jan.

 

 

 

Sök jobbet

Om Tomorrow AB

Allt börjar med en idé, en vision och för oss var det 2006 som tanke blev verklighet. Idag har vi över 5000 projekt i bagaget och erfarenheter från huvudkontorskonceptualisering för Disney, Amazon, Google och YouTube. Vi är visualiseringsstudion Tomorrow; skapare av morgondagens arkitektur genom nytänkande koncept och engagerande storytelling. Vi har bolag med verksamhet i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Gdansk och New York och tillsammans är vi 60 anställda med siktet på att växa och bli fler.
 
Vi är nyfikna, kreativa men framför allt drivs vi av vår gemensamma tro: att genom design, kommunikation och innovation skapas en bättre värld. Vi strävar hela tiden efter att vara innovativa och artistiska, inkluderande och öppna, ödmjuka och noggranna. Om du vill avnjuta sorlet kreatörerna emellan, vars diskussioner delvis handlar om konsten att förmedla känslan av ett kallt dopp i duggregn, vill vi välkomna dig som en av oss på TMRW.
 
Besök oss gärna på www.tmrw.inc

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv