Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Tommy Byggare

RedovisningsansvarigAlingsås

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Har du ett stort intresse för redovisning och ett analytiskt sinne? Tommy Byggare söker nu en Redovisningsansvarig som triggas av utmaningar och vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Här är chansen till en intressant roll i ett bolag med höga ambitioner.

På Tommy Byggare står vi med båda fötterna på jorden, och det räknar vi med att du gör också. Vi står för engagemang, hållbarhet och öppenhet. Hos oss finner du en stor bredd av yrkeskunskap där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du delar dina erfarenheter och kunskaper. 

Rollen är placerad i Alingsås men då vi också har kontor i Göteborg, Lidköping och Trollhättan finns det möjlighet att utgå därifrån.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som redovisningsansvarig på Tommy Byggare kommer du tillsammans med en till redovisningsekonom och övriga på ekonomi­avdelningen hantera redovisningsarbetet inom koncernen. Som redovisningsansvarig har du en betydande roll på företaget med många olika arbetsuppgifter. I arbetet ingår också att ansvara för:

  • Bokslutsarbete
  • Momsredovisning
  • Leverantörsbetalningar
  • Likviditetsplanering
  • Intern­kontroll
  • Framtagande och hantering av rapporter
  • Upprättande av kvartals- och årsbokslut samt koncernens årsredovisning
  • Deklarationer
  • Ansvar för ekonomi­systemet (Business Central, BC)
  • Utvecklings- och förbättrings­­arbetet inom redovisning och ekonomi­processerna

Din profil:

Vi söker dig som är civilekonom med inriktning redovisning med flera års erfarenhet inom redovisning och revision eller likvärdig bakgrund. Du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. I rollen är det viktigt att hålla deadlines och arbeta strukturerat och noggrant.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor både internt och externt. Vi värdesätter att du är prestigelös, engagerad, lösningsorienterad och analytisk. Vi ser gärna att du är social och gillar att arbeta i team. Du har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet från bygg- och/eller fastighets­branschen inom exempelvis projektredovisning, succesiv vinstavräkning och omvänd byggmoms är det meriterande. Tjänsten är anpassningsbar och kan variera mellan 70-100%.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Tommy Byggare med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769, alternativt Linda Målberg 0733-807788. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Sök jobbet

Om Tommy Byggare

Tommy Byggare är ett byggbolag med heltäckande service. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder och byggservice i Västsverige. Tommy Byggare omsätter ca 1 miljard kronor och har drygt 280 anställda. För oss står engagemang, öppenhet och hållbarhet i första rummet. tommybyggare.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv