Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Thomas St John

RedovisningsansvarigStockholm

Thomas St John Group erbjuder yrkesutövare inom musik, sport- och underhållningsbranschen professionell hjälp med business management, internationell skatterådgivning, redovisningstjänster, royaltyrelaterade tjänster, transaktioner (rättigheter och företag), värderingar av rättigheter etc. Bland företagets uppdragsgivare finns några av världens främsta artister, DJ:s, producenter och låtskrivare etc. Koncernen har mer än 75 anställda runt om i världen och har kontor i Los Angeles, London, Amsterdam och Stockholm.

Lokalkontoret i Sverige är nyöppnat, men verksamheten i Sverige har redan bedrivits i cirka 15 år i annan regi.

Nu söker vi en engagerad redovisningsansvarig till vårt kontor i Stockholm som har till uppgift att leda och driva arbetet på redovisningsavdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av löpande bokföring, årsbokslutsarbete och deklarationer. Rollen har många kontaktytor med artister och utövare därför tror vi att du ser kontakt med människor som något naturligt och positivt. På kontoret jobbar två ekonomer och en affärsansvarig jurist och nu utökar vi med ytterligare en roll till ekonomiteamet.

Arbetsuppgifter:
• Löpande bokföring
• Månatlig och årsrapportering med bokslut
• BR/RR analyser inkl. konsultation mot artister
• Systemutveckling
• Moms- och skatteredovisning
• Årsredovisning
• Bolagsdeklaration och privatdeklaration
• Löpande avstämningar
• Dokumentera rutiner och ansvarsområden löpande

Ort: City
Omfattning:
Heltid, tillsvidare

Thomas St John är på en och du kan få ett spännande och utmanande arbete med möjligheter att utvecklas inom företaget och få lära dig mer om företagsutveckling och internationell beskattning och juridik. Många av våra artister och utövare har internationell framgång i och därmed jobbar vi en hel del med internationella skattefrågor.

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom, liknande utbildning eller erfarenhet med tidigare erfarenhet från kvalificerat bokslutsarbete. Du ska under ett antal år ha arbetat självständigt med årsbokslut och årsredovisningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå eller liknande. Som person är du positiv och drivande. Du är noggrann, analytisk, stresstålig och har förmågan att arbeta självständigt. Självklart är du serviceinriktad och van att jobba mot uppsatta tidplaner.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Thomas St John med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Italo Paras, italo.paras@mpya.se.

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Thomas St John AB

Thomas St John är ett business managementföretag och erbjuder yrkesutövare inom musik, sport- och underhållningsbranschen professionell hjälp med business management, internationell skatterådgivning, redovisningstjänster, royaltyrelaterade tjänster, transaktioner (rättigheter och företag), värderingar av rättigheter etc. Bland företagets uppdragsgivare finns några av landets främsta inom sitt område, varav en del med stor internationell framgång. Vi är den enda byrån i Sverige inom vår nisch som har en global förankring. Koncernen har mer än 75 anställda runt om i världen och har kontor i Los Angeles, London, Amsterdam och Stockholm.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv