Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till S:t Eriks

RedovisningsansvarigMalmö

Vill du jobba som CFO Henriks högra hand med skatte- och redovisningsfrågor i en expansiv koncern? Har du ett stort intresse för och kunskap om regelverk likt K3 och IFRS? Då kan detta vara din nästa yrkesroll.

S:t Eriks behöver nu rekrytera en redovisningsansvarig med intresse för koncernredovisning till huvudkontoret i Staffanstorp. Du som passar för rollen är intresserad av redovisningsfrågor och har en god förmåga att förstå, tolka och kommunicera regler inom området. Vidare behöver du vara intresserad av en effektiv hantering och kunna förstå konsekvenser av affärsbeslut på den ekonomiska uppföljningen och i förekommande fall vice versa. Du kommer ingå i ett team om 12 personer och kommer rapportera till CFO.

Tjänsten passar dig som har mer än 10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, kanske från revisionsbyrå.

Arbetsuppgifter

  • Bokslutsarbete
  • Koncernrapportering
  • Viss koncernredovisning (kunskap inom)
  • Årsredovisning och deklarationer
  • Compliance och intern kontroll
  • Delta i utvecklings/förändringsarbeten samt driva olika förbättringsprojekt
  • Ad-hoc uppgifter hänförliga till efter bästa förmåga tilldelade av Divisionschef eller CFO

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är självgående, pålitlig och noggrann. Du är kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och skapar ordning och reda. Som person är du nyfiken och vill hålla dig uppdaterad kring nya lagar och regler inom ditt område. Förmodligen har du börjat din karriär som revisor för att sedan ha gått vidare och jobbat som redovisningschef eller likande på andra bolag. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och engelska och svenska behärskar du i tal och skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar S:t Eriks med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703755075, kristina.bennet@mpya.se alternativt Cathrine Wiberg på tel. 0707383247, cathrine.wiberg@mpya.se. Välkommen med din ansökan, vi tar emot ansökningar löpande.

 

Sök jobbet

Om S:t Eriks

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 550 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se
S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv