Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Spiideo AB i Malmö

RedovisningsansvarigMalmö

Är det så att du drivs av att bygga upp? Då kan detta vara något för dig! Spiideo växer och står inför att ta hem redovisningen. Omge dig med experter på ditt område, utvecklare, designers, marknadsförare och säljare – många med professionell sportbakgrund – och bygg upp bolagets ekonomiavdelning tillsammans med Mattias Johnson VP of Finance. Mattias är en engagerad ledare som brinner för både området och produkten, involverar och är lyhörd. Här erbjuds du en miljö med högt i tak, korta beslutsvägar och en modern ledning. ”Det ska vara roligt att gå till jobbet”, säger Mattias.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret vid Lilla torg i centrala Malmö och du rapporterar till VP of Finance. Du kommer ingå i ett team om totalt 3 personer och tillsammans bygger ni upp ekonomiavdelningen, sätter processer och rutiner samt effektiviserar.

Du blir ytterst ansvarig för redovisningen för Spiideo AB samt Spiideo Inc. och tjänsten innefattar bland annat följande:

  • Redovisningsansvar för Spiideo AB och Spiideo inc
  • Ansvar för den löpande redovisningen för Spiideo AB
  • Avstämningar
  • Månads- samt årsbokslut
  • Moms och skatterapportering
  • Månads- samt kvartalsrapportering

 

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen ser vi att du har gedigen erfarenhet (minimum ca 7 år) som redovisningsekonom och tycker om att jobba högt som lågt. Din nyfikenhet och vilja att lära tillsammans med din förmåga att strukturera upp kommer väl till pass i denna tjänst. Här hjälps alla åt, och vi söker dig som har ett öppet mindset och som tar tag i det som behöver göras även om det för stunden kanske inte ingår i dina dagliga arbetsuppgifter.

Har du erfarenhet från internationellt bolag är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi.

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Spiideo med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se .

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

Sök jobbet

Om Spiideo AB

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv