Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Mekonomen Company AB i Malmö

RedovisningsansvarigMalmö

Vilket härligt gäng! Som tar sig an dagens uppgifter och problemställningar tillsammans, som ett team och gör det med glädje. Så är känslan när man träffar teamet på Mekonomen. ”Vi har en tillåtande atmosfär, där den ena dagen inte är den andra lik och där vi uppmuntrar att prova. För här är det ok att göra fel. ” Så säger redovisningschef Frida Perche. En modern ledare som drivs av att utveckla sin personal och är mån om att alla ska känna en balans i livet.

Nu söker vi en redovisningsansvarig till teamet på Mekonomen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till redovisningschef. Teamet består av 4 personer idag. Ta chansen och bli den femte! Detta är en ny tjänst, som du utvecklar tillsammans med gruppen och redovisningschefen och där du blir totalansvarig för mellan 5-10 bolag.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Månads- och årsbokslut samt rapportering
  • Säkerställa den löpande redovisningen och dess kvalitet, både vad gäller interna rutiner och gällande regelverk
  • Betalningar, kontoavstämningar
  • Stöd till controller och ledningsgrupp
  • Back-up funktion till redovisningsgruppen
  • Förbättringsarbete av rutiner och processer

Här erbjuds du en fin möjlighet att ta dig an uppgifter i en framgångsrik och lönsam koncern. Som redovisningsansvarig blir du en viktig resurs i redovisningsteamet. Du är efterlängtad!

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i ett par år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Mekonomen Group med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Cathrine Wiberg på telefon 0707-383247 cathrine.wiberg@mpya.se

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Mekonomen Group AB

Mekonomen Group är en internationell koncern som driver och utvecklar affärer på fordonseftermarknaden. Koncernen fokuserar på tillväxt, samverkan, synergiutvinning och på att driva en hållbar och digital utveckling inom branschen. Affärsidén är tidlös och bygger på att möjliggöra mobilitet- idag, imorgon och i framtiden, i takt med att tekniken utvecklas och fordon används på nya sätt. Koncernen tillgodoser behovet av tjänster och produkter till fordonsverkstäder och andra företag genom marknadsledande koncept, distributionsnätverk och effektiv logistikkedja. Koncepten riktar sig även till privata och kommersiella fordonsägare där koncernen tillgodoser behovet av service och reparation av fordon.
Mekonomen Group består av norra Europas ledande bilservicekedjor; FTZ, Inter-Team, MECA, Mekonomen och Sørensen og Balchen. Koncernen har egen grossistverksamhet, över 470 butiker och över 3600 verkstäder som verkar under koncernens varumärken.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv