Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

RedovisningsansvarigHelsingborg

Står du med båda fötterna på jorden, och vill hamna i en miljö där man gör just det? Vill du utvecklas i din roll som redovisningsekonom på ett bolag som befinner sig på en stabil tillväxtresa? Lutze är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande.

Här erbjuds du en klassisk redovisningsekonomtjänst i en fin miljö med jordnära kollegor och många kontaktytor runt om i organisationen. Tjänsten är belägen i Ramlösa, i helt nyrenoverade lokaler nära stationen, och du rapporterar till ekonomichef Cecilia Hasselgren. En närvarande och trygg chef som alltid gör sitt bästa för att vara rättvis och stöttande.

Du blir en del av redovisningsteamet som består av dig samt ytterligare tre redovisningsekonomer och en ekonomiassistent, där du blir ansvarig för redovisningen för Lutze koncernens två danska bolag, Lutze Conveying Denmark ApS och Lutze Process Denmark ApS. Verksamheten i Danmark består av två mindre bolag på Sjælland, med en total omsättning på ca 35 MDKK. Här kan du på relativt kort sikt göra skillnad och påverka den konstanta utveckling som en framåtlutad organisation behöver.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Säkerställa den löpande redovisningen och dess kvalitet, både vad gäller interna rutiner och gällande regelverk
  • Månadsbokslut, bokslutsrapporter, nyckeltalsrapporter
  • Årsbokslutsarbete
  • Aktivt arbeta med företagets likviditet
  • Avstämning kund och leverantörsreskontra
  • Moms och skatt

 

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i ett par år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Erfarenhet från verksamhet i Danmark är uppskattat, men om det saknas så kan det ersättas med nyfikenhet och vilja att lära. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?


Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Lutze med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Wendela Tronje på telefon 0766507438 wendela.tronje@mpya.se eller Johanna Andersson på johanna.andersson@mpya.se

Sök jobbet
Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Wendela Tronje

Helsingborg

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 766 50 74 38

Om Lutze Scandinavia AB

Lutze Group är en av Europas ledande industriella tjänsteleverantör för bulkmaterial, med fokus på transportband, slitskydd, transportörskomponenter och service till berg- och processindustrin. Koncernen, som är familjeägd, har huvudkontor i Einbeck, Tyskland och är ursprungligen grundat 1956. Verksamhet finns i Tyskland, Nederländerna, Belgien, Danmark, Norge och Sverige, och sysselsätter cirka 500 personer med en total omsättning på ca 85MEuro. I Sverige bedrivs verksamheten i tre legala enheter: Lutze Conveying Sweden AB, med fokus på försäljning av produkter och service till slutkunder, främst till berg-, papper, återvinning och gruvindustrin. Luwilite Scandinavia AB, erbjuder produkter för den s.k. lättare industrin med kunder inom Livsmedels-, Förpacknings- och Logistiksektorn. Lutze Scandinavia AB hanterar centrala funktioner för den nordiska verksamheten såsom centrallager, ekonomi & ledning, men också försäljning till OEM, ÅF och servicepartners. Icon Equipment Sweden AB representerar globala tillverkare av mobila maskiner för berg-och materialhantering. Verksamheten i Skandinavien omsätter cirka 250 MSEK och sysselsätter cirka 120 personer på 16 verksamhetsorter.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv