Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Invoicery koncernen

RedovisningsansvarigUppsala

Brinner du för redovisning och vill du arbeta i en bred redovisningsroll i en noterad miljö? Drömmer du om att få vara en del av en nyskapande och idéburen organisation där alla ges möjligheten att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar? Då har du möjligheten nu!

Invoicery erbjuder dig en spännande roll i en koncern där det händer och har hänt mycket det senaste halvåret. Vår nye CFO har tillsammans med hela ekonomiteamet arbetat mycket med både förändrings- och förbättringsarbete men det finns fortfarande en del kvar att göra.  I denna roll får du möjligheten att använda hela bredden av din kompetens samtidigt som du också får möjlighet att utvecklas och även stötta dina kollegor i deras kompetensutveckling.  

Du blir en del av ett ekonomiteam på 7 personer, ett team där alla bidrar till en familjär och utvecklande arbetsplats och där alla delar med sig av sin kunskap till varandra. Kontoret är beläget i fina lokaler i ”gamla fängelset” på Dag Hammarskjölds väg ett stenkast från city.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsansvarig hos oss är bred och du har ett helhetsansvar för de 8 dotterbolagen i koncernen. Huvudsakliga arbetsuppgifter består bl.a. av bokslutsarbete, rapportering och att säkerställa redovisningen för koncernen. Du kommer att arbeta nära verksamheten där du förutom att vara operativ i redovisningen även kommer att vara rådgivande och stötta organisationen i olika frågeställningar och projekt.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

  • Månadsbokslut för de svenska dotterbolagen.
  • Stöd för koncernbolag i månadsbokslut, rapporteringar och revision.
  • Koncernavstämning mellan samtliga koncernbolag.
  • Redovisning och rapportering för koncernen.
  • Analyser och utredningsarbeten.
  • Stöd för teamet i ekonomiska och redovisningsfrågor
  • Förbättringsarbete av processer, system och rutiner.

Du rapporterar till bolagets CFO.  

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande roll. Vi tror att du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller så har du arbetat som revisor. Då vi står inför en notering ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från rapportering i en noterad miljö. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av eller intresse för koncernredovisning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

För att trivas i rollen så ser vi gärna att du har en utvecklad känsla för affären och verksamheten, en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet samt att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt och som person tror vi att du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad och du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 4 april 2023.
I denna rekrytering samarbetar Invoicery med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Invoicery AB

Invoicery Int är koncernmoder i Nordens största koncern för intermittenta anställningar med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Frankrike. Koncernen har två affärsområden: egenanställda arbetstagare respektive workforce management. Sedan starten 1999 har fler än 145 000 personer anslutit sig till Invoicery Int för att kunna fakturera utan eget företag – både i och utanför Sverige.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv