Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Hushållningssällskapet Skåne

RedovisningsansvarigMalmö

Vill du känna stadens puls när du går till jobbet? Nej, vi tänkte väl det. Här erbjuds du en lantlig miljö om dagarna i ett vänligt klimat, omgiven av kollegor med båda fötterna på jorden.

Du erbjuds en tjänst med intressanta arbetsuppgifter, ett totalansvar för redovisningen och möjlighet att välja mellan inte mindre än två kontor. Eller tre, om man räknar med hemmakontoret.

Hushållningssällskapet är en värdeskapande verksamhet med fokus på att hjälpa den gröna näringen att utvecklas hållbart, och har kontor i både Borgeby samt Skepparslöv Kristianstad.

”Jag behöver inte någon som kan allt om vår verksamhet från start, utan som har drivet att lära”, säger Carina Axelsson. En varm och modern ledare som motiveras av att utveckla sin personal och att skapa ett behagligt arbetsklimat. Du omger dig med motiverade kollegor som lär dig allt du behöver veta om verksamheten, och du får möjlighet att utvecklas inom ditt område, redovisning.

Teamet består av dig, ekonomichef, samt två assistenter. Du rapporterar till ekonomichef.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Löpande redovisning
 • Budget/Forecast-arbete
 • Avstämningar
 • Tertial samt årsbokslut
 • Koncernredovisning
 • Värdepappershantering
 • Myndighetskontakter och inskickande av legala handlingar
 • Årsredovisning
 • Deklarationer
 • Moms- och skattehantering
 • Delvis leda två ekonomiassistenter i deras dagliga arbete

Här finns massor att utveckla och vi söker dig som har ett intresse för det!

Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom eller har motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minimum 5-7 års relevant erfarenhet inom redovisning. Du har erfarenhet av och trivs med att jobba med allt från ax till limpa och att dessutom sy ihop säcken. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg. Meriterande är om du jobbat med olika bolagsformer och har ett intresse för denna typ av verksamhet. Erfarenhet från koncernredovisning är meriterande men inget krav. Vi söker dig som har ett driv att förändra och förbättra och att ständigt vilja utveckla processer och rutiner. En jordnära person som trivs i sitt jobb som kvalificerad redovisningsekonom.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Hushållningssällskapet Skåne med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Hushållningssällskapet Skåne

Hushållningssällskapet Skåne med dotterbolag bedriver verksamhet på 9 platser i Skåne och har ca 160 anställda. Koncernen omsätter ca 220 Mkr, varav Hushållningssällskapet Skåne ca 100 Mkr. Vår kärnverksamhet är att utveckla skånskt lantbruk och landsbygd till nytta för dess företagare och vara en kunskapspartner till medlemmar och kunder. Inom våra bolag verkar vi inom ett brett spektra av verksamhetsområden.
Vi driver även Bjärsjölagårds Slott och Konferens och verkar därmed i hela kedjan från jord till bord. Rådgivning och förvaltning är förlagda till dotterbolagen HIR Skåne AB och Hushållningssällskapet Skogs- och Lantbruksrådgivning AB. I koncernen ingår även Önnestadsgymnasiet/HUSKAB med inriktning mot lantbruk och skog.
Lär mer på https://hushallningssallskapet.se/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv