Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Frälsningsarmén

RedovisningsansvarigStockholm

Är du en serviceinriktad och relationskapande senior redovisningsekonom som vill utvecklas i rollen som redovisningsansvarig? Vill du bli en del av en vänlig och förstående kultur där det finns en fin balans mellan arbete och fritid? Då ser vi fram emot din ansökan till tjänsten som redovisningsansvarig på Frälsningsarmén!

Om rollen
I rollen som redovisningsansvarig kommer du att arbetsleda ett 10-tal personer och ha det övergripande ansvaret för redovisningen. Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara följande:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Upprätta och kvalitetssäkra månads- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer
  • Finansiell rapportering, både externt och intern till moderorganisationen i UK
  • Supporta gruppen i regelverk och kvalificerade redovisningsfrågor
  • Utveckla, effektivisera och dokumentera processer och rutiner

På Frälsningsarméns högkvarter på Nybrogatan 79 sitter du tillsammans med ett 70-tal kollegor i en historisk byggnad.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning samt har erfarenhet av en övergripande roll. Du är bokslutssjälvständig, har goda systemkunskaper och intresse av att arbetsleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ideell organisation och av att upprätta och effektivisera rutiner och processer. Vidare har du en akademisk utbildning inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet/utbildning. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du är noggrann och strukturerad och du delar gärna med dig av din kunskap till andra. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team och att du har lätt för att skapa relationer både externt och internt.

Vårt erbjudande till dig
Här får du möjlighet att arbeta i en idéstyrd organisation med engagerade kollegor i en vänlig kultur med förståelse för balansen mellan arbete och fritid och förmånliga arbetstider. Vi är en organisation i positiv förändring där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla rutiner och processer.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Frälsningsarmén med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se  eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Frälsningsarmén

Frälsningsarmén är ett kristet trossamfund med ett omfattande socialt arbete. Vi bedriver idag verksamhet i cirka 70 kommuner med ett drygt hundratal olika verksamheter. Även Myrorna second hand och Ågesta folkhögskola är en del av Frälsningsarmén. Moderorganisationen finns i London. Läs mer på https://fralsningsarmen.se/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv