Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till fastighetsbolag i centrala Göteborg

RedovisningsansvarigGöteborg

I rollen som Redovisningsansvarig ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec får fortsatt nöjda kunder och medarbetare.

Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt ansvara för att driva:

 • Löpande redovisning, avstämningar samt bokslut
 • Årsredovisningar
 • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
 • Skatteplanering
 • Hantera fastighetsmoms
 • Budget och prognos
 • Likviditetsplanering
 • Koncernredovisning
 • Ekonomisk rapportering enligt avtal
 • Rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kund
 • Revisorskontakter och myndighetskontakter
 • Transaktionsredovisning (köp- och sälj av fastigheter och bolag, fusioner, fissioner)
 • Strukturera och redovisa intag av nya uppdrag/bolag/fastigheter

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.  Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec värdesätter högt. Vidare är du kund- och affärsfokuserad och har kunden i centrum för allt du gör.

Du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande men inget krav. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god nivå på dina kunskaper i Excel.

 Din värdegrund

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: Excellens, Innovation och Integritet.

Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det som någonting för dig? 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733 80 77 88 eller Elin Antonsson på telefon 0709 31 87 69. Ansökan sker via www,mpya.se. Vi ser fram emot din ansökan och du är välkommen att söka redan idag!

Sök jobbet

Om Newsec Property Asset Management Sweden AB

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.
Vi är ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Nordens ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv