Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till CDON!

Sr RedovisningsekonomStockholm

Söker du en roll där du har huvudansvaret för redovisningen? Vill du vara med och bygga upp en ny funktion hos ett välkänt varumärke? Här får du möjlighet att fortsätta utvecklas i din roll och stärka din kompetens vidare inom redovisning samt stärka din kunskaper inom koncernredovisning.  

Om rollen

I rollen som Redovisningsansvarig är du ytterst ansvarig för redovisningen för CDON. Du har en bred roll där du arbetar både högt och lågt i en miljö som ständigt förändras. Därför bör du trivas i en snabbrörlig organisation som erbjuder nya utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Moms och skattehantering
  • Månads- och årsbokslut
  • Konsolidering 
  • Löpande process- och rutinutveckling
  • Medverka och driva olika projekt samt att utveckla användandet av diverse system
  • Löpande kontakt/samarbete med olika avdelningar inom bolagen
  • Uppdatera och rapportera DAC7 (digitala plattformar)

Du rapporterar till Head of Finance och tjänsten är placerad på CDON:s fina lokaler i centrala Stockholm.

Vem letar vi efter?
Vi tror att du har flera års erfarenhet som redovisningsekonom / redovisningsansvarig samt är självständig i månads- och årsbokslut. Du har god kunskap i Excel och är systemintresserad, har du erfarenhet av Netsuite och/eller Dynamics är det ett plus. Vi ser även att du har ett intresse av att arbeta med förbättrings- och förändringsprojekt samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha jobbat inom retailbranschen tidigare.

Har vi väckt ditt intresse? 
I den här rekryteringen samarbetar CDON med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim 070-842 13 77 maria.brisheim@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se, 073-143 61 55. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Sök jobbet

Om CDON AB

På CDON värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och sin organisation. Du är välkommen till CDON oavsett vem du är, var du kommer ifrån, hur du ser ut eller vad dina hopp och drömmar kan vara. Vår plattform är för alla, liksom vår arbetsplats. Ju fler röster vi har representerat och förstärkt i vår verksamhet, desto mer kommer vi alla att trivas, bidra och vara framgångsrika. Så kom till oss med din personliga erfarenhet, dina perspektiv och din bakgrund. Tillsammans kommer vi då att fortsätta utveckla och transformera detta ledande e-handelsföretag och kundcentrerad marknadsplats! CDON erbjuder en kreativ och datadriven miljö där din insats kommer att spela en viktig roll. Vi som jobbar på CDON brinner för det vi gör, vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna och ta action, för vi vet att det är just vårt driv och hunger för resultat och kundnöjdhet som gör oss till en ledande aktör i den tillväxtsektor som e-handel är.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv