Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Bergstrands Utbildningar

RedovisningsansvarigStockholm

Är du en driven, självgående redovisningsekonom som trivs bra i bolag som gör skillnad?  Är du dessutom en flexibel person som trivs med att skapa struktur och effektivitet? Då kan denna roll på Bergstrands Utbildningar vara något för dig! Bergstrands Utbildningar sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad.

Vad kan Bergstrands Utbildningar erbjuda dig?
Bergstrands Utbildningar startade för att förändra utbildningsbranschen. Vi ville skapa utbildningar som svarar mot företagens konkreta behov och som ger våra elever viktiga jobb. Idag är vi en stabil utbildningskoncern med utbildningar i toppklass. Vi är inte störst, men vi fortsätter att vara ledande.

Bergstrands Utbildningar är nu inne i en period av ett omfattande förändringsarbete för att tillse en stabil och långsiktig tillväxt i bolaget samt dess dotterbolag. Förändringsarbetet innebär ett tillväxtfokus både inom befintliga och nya verksamhetsområden genom nyetablering, anbudsansökningar samt förvärv. Vi söker nu dig som vill vara med på Bergstrands fortsatta tillväxtresa i vår nya roll som redovisningsansvarig. Du kommer få möjlighet att bygga en grund i ett framtida större ekonomi- och affärsutvecklingsteam där en redovisningsansvarig är den första pusselbiten och en central funktion i ett sådant team.

I rollen som redovisningsansvarig kommer du självständigt ha ett helhetsansvar för redovisningen samt lönehanteringen. Du kommer arbeta brett inom redovisningen; allt från löpande bokföring, avstämningar till bokslut och årsredovisning. Du kommer även ansvara för lev- och kundreskontra.

Vem letar vi efter?
Du har flera års erfarenhet i roller som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningsansvarig och du upprättar självständigt månads-, årsbokslut och årsredovisning samt erfarenhet av lönehantering. Du är en person som gärna ser över rutiner och processer för kontinuerlig vidareutveckling av ekonomifunktionen och för att hitta effektiva arbetssätt. Du är en kommunikativ person och har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Har du erfarenhet från utbildningsbranschen är det starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är självgående, noggrann och strukturerad samt har ett prestigelöst sätt. Du är nyfiken, ansvarsfull och van att jobba högt som lågt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Bergstrands Utbildningar med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, 0708 97 11 57 eller Elin Allskog, 0760 13 28 00. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om Bergstrands Utbildningar

Bergstrands Utbildningar är en mellanstor aktör inom yrkesutbildningsbranschen i Sverige. Bolaget omsätter ca 100m kr och har ca. 110 st anställda verksamma på våra fem anläggningar i Stockholm, Sigtuna och Uppsala. Verksamheten bedrivs på 5 skolor och fokuserar på gymnasieverksamhet och komvuxutbildning inom följande utbildningsområden: Fordon, Bygg, MC samt SFI.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv