Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Alnab

RedovisningsansvarigGöteborg

Vill du fortsätta din karriär på ett bolag med högt i tak och där ett skratt alltid ligger nära till hands. Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne?  Har du ett intresse av att medverka till att utveckla redovisningen och styra mot våra verksamhetsmål? Alnab söker nu en Redovisningsansvarig som triggas av utmaningar och vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Här är chansen till en intressant roll, i ett bolag med höga ambitioner!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som redovisningsansvarig hos Alnab arbetar du i en bred och varierande roll med kvalificerad redovisning. Du rapporterar direkt till CFO, Lars Carlsson och i teamet finns också en ekonomiassistent. I rollen som redovisningsansvarig ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för bolaget redovisning, avstämningar och bokslut
  • Upprätta årsredovisning
  • Hantera momsredovisning och momsfrågor
  • Rapportering
  • Arbeta med löpande redovisning
  • Bidra till förbättringsförslag med målet att utveckla verksamheten
  • Ta fram nyckeltal

Din profil:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för redovisning och trivs i en växande och entreprenörsdriven organisation, där du får möjlighet till utveckling och att växa tillsammans med bolaget. Då du har många kontaktytor, är det viktigt att du är positiv, hjälpsam och har lätt att samarbeta. Du har ett systematiskt och analytiskt arbetssätt samt är resultatorienterad. Du drivs av att förbättra och effektivisera processer samt har ett stort systemintresse och goda kunskaper i Excel. Vidare ser vi att du har erfarenhet från en liknande position och bred kunskap inom redovisningsområdet samt en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Alnab med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Anette Zantelid på telefon 0730-2036777. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.  

Sök jobbet
Redovisningsansvarig till Alnab

Elin Antonsson

Göteborg

Rekryteringschef Väst, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 931 87 69

Om Alnab AB

Alnab erbjuder tekniska systemlösningar till kunder inom processindustrin, med ett komplett sortiment inom ventiler, manöverdon, pannövervakning och gasanalys. Alnab arbetar med ledande tillverkare inom produktsortimenten för att kunna säkerställa tillförlitlighet och driftsäkerhet. Företaget präglas av hög kompetens och ett stort kundfokus där målsättningen är att leverera rätt produkt, på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Alnab som etablerades 1975 ingår idag i koncernen Indutrade och har 35 anställda på kontoren i Partille, Stockholm och Luleå.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv