Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till 2Secure

RedovisningsansvarigStockholm

Är du en engagerad och erfaren redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du arbeta som redovisningsansvarig i ett bolag som verkar för ett tryggare samhälle? Då kan tjänsten på 2Secure vara tjänsten för just dig! 

2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande helhetsleverantör av kvalificerade säkerhetstjänster. Idag arbetar vi i partnerskap med företag, offentlig sektor och privatpersoner för att kontrollera risk och därigenom skapa en trygg, livskraftig och utvecklande miljö för människor, information, tillgångar och idéer.

2Secure söker nu en erfaren och engagerad Redovisningsansvarig till ekonomifunktionen som består av 3 personer. I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med CFO och dina övriga kollegor både på ekonomifunktionen och i organisationen.  Som Redovisningsansvarig ansvarar du för månads-, kvartals- och årsbokslut. Vidare bistår du CFO i Managementrapportering och medverkar i budget- och prognosprocessen.

I rollen ansvarar du för att utveckla, driva och förvalta koncernens faktureringsprocess. Rollen innebär även en del controlleruppgifter i form av att analysera och följa upp lönsamheten per projekt. 

Du har en viktig del i att fortsätta arbetet med att effektivisera och automatisera processer och rutiner.

Tjänsten är placerad på 2Secures huvudkontor med underbar utsikt på Rålambsvägen 17 i Stockholm.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarar för och upprättar månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Bistå CFO i Managementrapportering
  • Medverkar i budget- och prognosprocessen
  • Ansvar för avtalsfakturering och löpande fakturering
  • Ansvarar för att utveckla, driva och förvalta koncernens faktureringsprocess
  • Ansvara för löpande redovisningsfrågor, moms- och skattehantering samt myndighetsrapportering
  • Analysera och följ upp lönsamheten per projekt
  • Ansvara för internprissättning och internfakturering
  • Bollplank åt enhetschefer och AO-chefer
  • Drivande i att fortsätta effektivisera och automatisera processer och rutiner.

 

Din Profil

Vi söker dig som är ekonomutbildad och som har flerårig erfarenhet av redovisningsarbete. Du är process- och systemintresserad och har mycket goda kunskaper i svenska, engelska och Excel.

Som person är du analytisk, proaktiv och lyhörd. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du kreativ, har integritet, är flexibel och lösningsfokuserad. Du har ett stort engagemang, en god samarbetsförmåga och är en bra kommunikatör. Har du erfarenhet från konsultverksamhet är det meriterande.

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar 2Secure med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller 070-842 13 77 eller Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller telefon 0708 97 11 57. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om 2Secure AB

2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande helhetsleverantör av kvalificerade säkerhetstjänster. Idag arbetar vi i partnerskap med företag, offentlig sektor och privatpersoner för att kontrollera risk och därigenom skapa en trygg, livskraftig och utvecklande miljö för människor, information, tillgångar och idéer. Vår kundbas finns i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv