Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig (Senior Accountant) till NEWSEC

RedovisningsansvarigGöteborg

Vi växer fortsatt och  förstärker nu våra team med ytterligare en Redovisningsansvarig (Senior Accountant)! 

Du kommer som en del av uppdragsteamen att arbeta självständigt med allt från rapportering till kunder som köper vår tjänst som vi kallar ekonomisk förvaltning till komplex löpande redovisning. Med din erfarenhet faller det sig naturligt att leda arbetet på uppdragen och att agera bollplank åt dina kollegor.

Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt driva och ansvara för:

  • Löpande redovisning, avstämningar samt årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Hantering fastighetsmoms och -deklarationer
  • Likviditetsplanering
  • Planering, sammanställning och rapportering bokslut till kund
  • Rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kund
  • Revisorskontakter och myndighetskontakter

Vem är du?

Det viktigaste för att du ska trivas i denna roll är att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder. Du tycker om att vara den klassiska ”spindeln i nätet” och är van att jobba strukturerat.

Med dig i bagaget har du en relevant högskole- eller universitetsutbildning och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har mycket goda kunskaper i Excel och god systemvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av Unit4, som vi jobbar med, liksom om du har arbetat med IFRS och RFR2.

Har du kommit i kontakt med koncernredovisning, budget och prognos samt transaktionsredovisning förvärv och avyttring av fastigheter och bolag, fusioner, fissioner är det förstås en stor bonus. Har du erfarenhet och tycker komplex redovisning är riktigt roligt och vill vara på en arbetsplats omringad av expertis vart du än vänder dig – då är du helt rätt person!

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar Newsec med Mpya Finance. Din ansökan gör du via www.mpyafinance.se. Intervjuer och urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta någon av som arbetar med denna rekrytering: Linda Målberg linda.malberg@mpya.se  eller Elin Antonsson elin.antonsson@mpya.se alternativt Anette Zantelid anette.zantelid@mpya.se

 

Sök jobbet

Om Newsec Property Asset Management Sweden AB

Newsec – Transforming real estate and beyond
Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett helhetsutbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare fördelat över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv