Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig mot fastighet till Accountor i Lund

RedovisningsansvarigLund

Accountor växer och rekryterar ytterligare en  senior redovisningsansvarig till fastighetsgruppen! Välkommen till ett starkt och erfaret team som tillsammans utvecklar ett av Accountors viktigaste affärsområden. Med ett varmt, öppet klimat hjälps man åt att bli bättre och utvecklas tillsammans! Accountor söker dig som har god erfarenhet av redovisning från fastighetsbranschen och som kan ta ett teamledaransvar och vara kundansvarig mot en av Accountors största kunder.  

Du rapporterar till Malin Nordfjäll, Team Manager, och kommer ingå i ett härligt team om 7 seniora konsulter. På Accountor i Lund jobbar ca 30 medarbetare. De sitter i fina lokaler i “the Spark” på Medicon Village.

Här är rollen för dig som söker en ansvarsfull och varierande roll i ett bolag som erbjuder work-life-balance, fina förmåner och möjligheten att jobba hemifrån.  

 

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Kundansvar för en av Accountors största kunder inom fastighetsområdet
  • Rådgivning mot kund inom redovisningsområdet
  • Kvalitetssäkring av kunders legala månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Fastighetsredovisning 
  • Delaktig i arbetet med delårsrapporter och årsredovisning enligt K3 samt RFR
  • Utveckla processer och rutiner

 

Vem söker vi?
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års års erfarenhet av redovisning från fastighetsbranschen. Du tycker att det är roligt att teamleda en grupp. Du är intresserad av system och tycker att det är roligt att förbättra och effektivisera. Som person är du kommunikativ, positiv, ödmjuk och serviceinriktad. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Du är prestigelös och trivs med att samarbeta med olika funktioner.

 

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Accountor med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 eller mejl amelie.rijpma@mpya.se eller Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mejl johanna.andersson@mpya.se.

Sök jobbet

Om Accountor Ekonomi och Rådgivning AB

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv