Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig Aranäs Fastigheter AB

RedovisningsansvarigGöteborg

Är du en nyfiken och engagerad ekonom som gillar att vara med och driva förändring? Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne? Aranäs söker nu en Redovisningsansvarig som triggas av utmaningar och vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Här är chansen till en intressant roll i ett bolag med höga ambitioner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig på Aranäs har du ett redovisningsansvar för Aranäs AB och Aranäs Förvaltning samt övergripande ansvar för konsolidering av koncernrapportering.

I arbetet ingår också att ansvara för:

  • Aranäs fastighetsregister exkl. tekniska förvaltningsuppgifter
  • Koncernredovisning (ca 25 bolag)
  • Årsredovisningar
  • Löpande redovisning
  • Skatteberäkningar och deklarationer (momsdeklarationer, fastighetsdeklarationer, preliminärdeklarationer, inkomstdeklarationer samt skalbolagsdeklarationer)
  • Redovisningen vid förvärv av bolag och/eller fastigheter.
  • Administrera koncernens finansiering i Nordkap inkl redovisning av dessa i bokföringen.
  • Rapportering enligt tertial- och årsbokslut.
  • Kontaktperson gentemot revisorer myndigheter.
  • Följa Aranäs verksamhetshandbok (FR2000) och medverka i Aranäs miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, samt har arbetat minst fem år med kvalificerad redovisning inom fastighetsbranschen. Vi ser även att du har arbetat med koncernredovisning, då du här kommer ansvara för ca 25 bolag. Du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Det finns förståelse för affären och du inser vikten av att arbeta med ekonomiprocesserna för att stötta affärsverksamheten. Vidare är du serviceorienterad och duktig på att koordinera och driva aktiviteter inom företaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du noggrann, ansvarfull och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Yrkesrollen ställer höga krav på målmedvetenhet, struktur och proaktivitet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor både internt och externt.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Aranäs med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson elin.antonsson@mpya.se.

Intervjuer och urval kommer att ske efter v. 32 men du är välkommen med din ansökan redan nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Aranäs Fastigheter AB

Aranäs Fastigheter är Kungsbackas största privata fastighetsägare och har ett stort fokus på att göra Kungsbacka till en ännu bättre plats för både boende och näringsliv. I dagsläget äger och förvaltar vi ca 2150 hyreslägenheter och ca 250 000 kvm, varav 90 000 kvm är kommersiell yta – där även Kungsmässan Köpcentrum ingår.
Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas där vi utöver vårt långsiktiga arbete med att ha Sveriges nöjdaste hyresgäster, också satsar stort på fastighets- och stadsutveckling.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv