Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Projektcontroller till KeyPlants

Stockholm

En roll som Projektcontroller i ett bolag med internationella, komplexa projekt – kan det vara din nästa drömroll? KeyPlants startade 2010 och växer kontinuerligt tack vare nöjda kunder över hela världen.

Vad kan KeyPlants erbjuda dig?
KeyPlants levererar läkemedelsfabriker till hela världen. Vi är just nu uppe i en spännande fas med nya ägare och många stora internationella projekt. I rollen som Projektcontroller hos oss får du en viktig roll för att säkerställa lyckosamma projekt.  

Våra projekt är komplexa men också väldigt spännande. Du som Projektcontroller får en viktig roll i den löpande uppföljningen, det nära samarbetet med projektledningen och det kontinuerliga arbetet med att utveckla processer och rutiner för att vi skall bli ännu bättre.

För att lyckas i rollen behöver du uppskatta de många kontaktytor som följer med rollen, att arbeta på en internationell marknad och den processutveckling som följer med att vi växer i snabb takt – tack vare internationella kunder såsom exempelvis AstraZeneca, Merck, EliLilly, Galderma och Pfizer.

Rollen är placerad på vårt huvudkontor vid Lilla Bantorget i centrala Stockholm.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stödja Projektledare i koordinering av projekten
  • Bistå Projektledare i arbetet med budget och prognos
  • Uppföljning och analys av ekonomiskt utfall i pågående projekt
  • Bollplank till Projektchef såsom att upprätta kalkyler inför investeringsbeslut
  • Cash-flow
  • Samarbete med Treasury avseende valutaexponering
  • Säkerställa successiv vinstavräkning
  • Stötta projektorganisationen i ekonomiska-, kommersiella-, och risk-frågor

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av projektcontrolling och successiv vinstavräkning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta internationellt ser vi det som meriterande. Du behöver behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift samt ha ett intresse för möjligheterna med olika systemstöd. För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att hålla många bollar i luften och uppskatta att arbeta i ett bolag under stark tillväxt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som arbetar strukturerat och noggrant och har hög analytisk förmåga.  Då vi är en koncern spridd över olika delar i världen behöver du ha en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer – såväl med de som finns nära som de som finns i andra länder och kulturer.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar KeyPlants med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande – varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Sök jobbet

Om KeyPlants

KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion. Vi levererar anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster främst till Life science industrin. Förutom processdesign ligger vår kärnkompetens inom modulära ”Off-Site Construction” lösningar där vi är världsledande. Våra kunder är både världens främsta läkemedelsföretag såsom Merck. AstraZeneca, Pfizer m.m. samt mindre regionala bolag såväl internationellt som i Sverige. KeyPlants ligger i framkant när det gäller hur anläggningsprojekt levereras, främst genom kortare och mer förutsägbara projekttider. Våra kunder vänder sig till oss på grund av vår expertis och vår mångåriga erfarenhet av att framgångsrikt leverera läkemedelsfabriker över hela världen. För mer information vänligen se www.keyplants.com 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv