Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Projektcontroller & Excel-guru, vi vill ha dig som vår nästa kollega!

Mpya-konsultVästerås

Vi letar efter 

Är du den som alltid har koll på vilken formel som löser problemet och har en särskild kärlek till att få siffrorna att dansa i Excel? Är du en erfaren Projektcontroller som älskar Excel lika mycket som livet självt och som kan förklara siffrorna för icke-ekonomer? Känner du att successiv vinstavräkning är både spännande och intressant?  

Om du har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling. Då är du skapt för detta. 

Vi vill att du är affärsmässig, relationsskapande, nyfiken och taggas av varierande utmaningar. Men allra mest tror vi att du stimuleras av mötet med nya människor, och att du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden!  

Arbetsuppgifter 

  • Skapa Excelmagi med innehållet från månads- och årsbokslut. 
  • Utmana Excel att göra saker du inte visste var möjliga (vet ens Excel att det är möjligt?!). 
  • Göra andra ekonomikollegor gröna av avund med dina Excelkunskaper. 
  • Just ja… du kommer att arbeta som Projektcontroller också. 

 

Vi lovar dig 

Varierande konsultuppdrag samt en lättsam arbetsplats där ditt know-how blir högt värderat. Du får möjlighet att utvecklas professionellt med ett leende på läpparna. 

 

Om MPYA Finance 

Vi på Mpya Finance är ett gäng slipade och kvalificerade ekonomer med gedigen bakgrund inom redovisning och controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan.  

Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, IKEA-besök, jobb och kollegor. 

Ansökan:  

Är du redo att föra in lite magi i ekonomens vardag och har de Excel-kunskaper vi letar efter? Skicka in din ansökan redan idag. Frågor, funderingar eller bara allmänna tankar kring det här? Hör av dig till Veronica Bohlin, veronica.bohlin@mpya.se (072-9996708).  Vi hörs och ses snart! 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv