Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Produktionscontroller till Nederman i Helsingborg

Business ControllerHelsingborg

Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt miljöteknikbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du en målinriktad och ansvarstagande produktionscontroller som vill arbeta nära verksamheten? Då kan detta vara rätt jobb för dig. Som produktionscontroller kommer du att spela en viktig roll i att utveckla vår controllerfunktion för att möta framtidens krav.

Du har ett nära samarbete med och rapporterar till Business Controller Operations. Tjänsten är placerad på Nedermans huvudkontor i Helsingborg.

 

Vad erbjuds du?
Du kommer att arbeta i en spännande och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Nedermans produkter. Nedermans kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Företaget är inne i en expansiv fas med stor möjlighet att påverka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för produktkostnader, kalkyler och relaterade processer
  • Involverad i analys av månadsvis, kvartalsvis och årlig rapportering inklusive prognos och budget.
  • Analys av standardkostnader, prissättning och relaterade frågor
  • Nära samarbete med inköp och teknisk avdelning för att identifiera och genomföra förbättringar.
  • Identifiera kostnadseffektivisering genom lönsamhetsanalys av produktportföljen
  • Ansvarig för den årliga prisprocessen
  • Vid behov stötta produktionssiter globalt inom koncernen
  • Delta i olika ad hoc-affärsprojekt såsom införande av (WMS) Warehouse management system.

 

Vem söker vi?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av arbete inom controlling och/eller kalkylarbete i tillverkande bolag. Du bör ha förståelse för hur produktkalkyler påverkar den ekonomiska uppföljningen i bolaget och erfarenhet kring detta är meriterande. Du har ett stort intresse för verksamheten och du har lätt för att identifiera förbättringsområden. Vidare har du energi, är nyfiken och ansvarstagande. Du är en person med god samarbetsförmåga som stimuleras av ett högt tempo.  Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Nederman med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Produktionscontroller till Nederman i Helsingborg

Kristina Bennet

Malmö

Rekryteringschef Syd, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om Nederman AB

Nederman erbjuder produkter och lösningar för industriell luftfiltrering som bidrar till en ren och säker arbetsmiljö, minskar miljöpåverkan och effektiviserar produktionen. Den yttersta målsättningen är att skydda människor, miljö och produktion från skadliga effekter av industriella processer. På så sätt bidrar Nederman till att skapa säkra arbetsplatser, effektiv produktion och betydande miljövinster. Nederman har en lång historia. Företaget grundades 1944 av Philip Nederman, en pionjär inom luftrening för att förbättra arbetsmiljön på fabriker och skydda industriarbetare mot hälsofarliga luftföroreningar. Nederman har fortsatt att utveckla produkter, system och tjänster, och har idag marknadens mest kompletta utbud av produkter och tjänster som skyddar människor, miljö och produkter mot de skadliga effekterna av industriella processer. Med cirka 2 400 anställda, säljkontor och distributörer i över 50 länder och produktion i 13 länder på fem kontinenter, är vi ett av världens ledande företag inom miljötekniksektorn, med fokus på industriell luftfiltrering. Börsnoterade på Nasdaq Stockholm Mid Cap.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv