Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Produktionscontroller till Doggy

ControllerGöteborg

Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 110 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Vår vision är ”Kärlek från Vårgårda i varje matskål”. Vi söker dig som vill arbeta med förbättringar, är nyfiken och kunnig i produktionsekonomi och älskar att jobba med människor och siffror. Klappar ditt hjärta dessutom lika mycket för hundar och katter, då kan rollen som produktionscontroller hos Doggy AB vara något för dig! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som produktionscontroller kommer du att arbeta med vår produktion i Vårgårda som består av fyra olika produktionslinjer. Du kommer att ingå i vår ekonomiavdelning och rapportera till CFO men med streckad linje till vår Supply Chain Director

I rollen som produktionscontroller ingår att

  • Säkerställa finansiell transparens i hela värdekedjan.
  • Säkerställa att finansiella policys efterlevs och följs.
  • Analysera och tolka produktions- och driftsresultat i hela värdekedjan samt föreslå och ge rekommendationer och förbättringar.
  • Förbereda och sammanställa material-, tillverknings- och transportkostnadsrapporteringen för att förbättra operativa prestanda samt öka produktivitet.
  • Säkerställa att all produktions- och verksamhetsrelaterad information återspeglas på rätt sätt i utfall, budget och prognoser

Din profil:

Vi ser att du har relevant universitet/högskoleutbildning inom ekonomi/teknik, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom finans/produktionsekonomi i ett tillverkande företag. Vi ser vidare att du besitter ett stort affärsintresse och har en bra förståelse för hur olika delar hänger ihop inom affären. Eftersom tjänsten innebär ett nära samarbete med flertalet avdelningar såväl inom Doggy som moderkoncernen och övriga dotterbolag krävs en god kommunikativ förmåga och social kompetens. Du är van vid att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt håller god kvalitet på det arbete som du utför. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, har gott ordningssinne och fungerar i ett högt arbetstempo och i en miljö som är präglad av tillväxt och där förändring är en del av vardagen.

Du är analytisk, noggrann, initiativrik och engagerad. Vidare är du prestigelös och villig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du behöver kunna arbeta självständigt, vara öppen för förändring och vilja förbättra våra produktionsprocesser tillsammans med andra. Att arbeta i en internationell miljö är något som stimulerar dig och du anser att Excel är ett fantastiskt verktyg- som du dessutom behärskar väl!

Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemen DC1 och Qlikview samt har erfarenhet av konsumentvaruaffären. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Doggy med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Doggy AB

Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 195 anställda och har en årlig omsättning på 670 miljoner kr. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter, alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoo fackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy och Bozita . Doggy AB satsar stort på produktutveckling och innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy “kärlek från Vårgårda i varje matskål”. Doggy AB ingår i PPF koncernen.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv