Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

…Mpya Finance öppnar kontor i Linköping!

KonsultchefLinköping

Förändringens vind sveper in över Östgötaslätten…
Det är nu dags för Mpya Finance att etablera ett nytt vardagsrum för ekonomer och vi tar härmed första steget till att bygga vidare på vårt lag – mitt i hjärtat av Östergötland – för det är där vi hör hemma.

Ensam är ju inte stark…

Alla vet ju att det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi.
Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya.

Vi förstår dock att vi inte bara kan öppna en ny region utan den viktigaste tillgången inom Mpya – människorna. Så därför börjar vi nu med att söka efter flera erfarna kollegor till vårt nya ”kontor-kontor” i Linköping (när vi väl kan ses på riktigt igen alltså). Vi vill träffa dig som idag jobbar som Talent Manager, konsultchef och/eller rekryteringskonsult OCH som har hjärtat på exakt rätt ställe. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utgöra ett kompetent team med uppgift att bland annat bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kandidater och kunder, samtidigt som vi lär av varandra.

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och/eller har erfarenhet från konsult- eller rekryteringsverksamhet inom ekonomiområdet. Du känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar och kommunicerar med lätthet på svenska och engelska. Som person trivs du med både det affärsmässiga, konsultativa och det personliga inom denna bransch. Du är social (utan att vara påträngande) och är passionerad i din strävan att bredda och utveckla ditt kontaktnät. Ditt SSI är gaanska så högt alltså. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där ”laget är större än jaget”.

Fortfarande inte riktigt säker…läs då vår Kulturbok 

Så nu frågar vi dig; Kan vi fatta varandras händer och blicka upp mot himlen, allteftersom Gripen susar över våra huvuden? Ska vi gemensamt lyssna till vrålen från när Lasse slår an tonen ”Kom ihåg mig” eller när ”Totte” gör mål för ”Peking” eller i kvällssolen avnjuta en glass längs med Göta kanal, kanske i Bergs slussar eller på Smultronstället? JA? Då låter det nästan som vi hör ihop…

Hur gör jag nu?

Ring eller ansök online, och gör det så snart som möjligt. Varmt välkommen att kontakta Anna Lannerhjelm, telefon 070-621 30 01 eller mail anna.lannerhjelm@mpya.se. Varmt välkommen till Mpya Finance! 😊

 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv