Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Mpya-konsultGöteborg

Livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten! Med den insikten vill vi på Mpya Finance vara ett konsult- och rekryteringsföretag som på riktigt tar hänsyn till att livet – det där som pågår du vet – faktiskt får den respekt det förtjänar.

Vill du vara en del av ett gött gäng här i Göteborg? Vad bra! För vi önskar oss flera kollegor.

Vem vi söker? Dig såklart!

Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Och som också tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten, men att jobb och möten ska vara kul och utvecklande. Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö med många kontaktytor.

Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi tror att du har en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning. 

Att vara en del av Mpya – vad innebär det?

Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher och varierar i storlek.

Vi arbetar både självständigt och i team hos våra kunder och har uppdrag på alla nivåer, allt från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller CFO – beroende på din kompetens och kundens behov.

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling i din karriär. Du har ditt uppdrag ute hos kund, men vi ser gärna att du jobbar inne på vårt kontor så ofta du bara har möjlighet. Vi vill träffa dig, äta lunch, fika och vara en del av din vardag! Du får helt enkelt det bästa av två världar. 

Hur gör jag nu?

Slå en signal, skicka ett mail, skriv ett brev. Det ska bli så kul att höra från dig.

Intervjuer sker löpande! Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Karlsson på Mpya Finance. Johanna nås på johanna.karlsson@mpya.se eller 0760-30 31 00. Vi hörs snart, hoppas jag! 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv