Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Kvalificerad redovisningsekonom till Capio

Redovisnings­ekonomStockholm

Capio söker nu en självständig och engagerad redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Rollen kommer innebära en kombination av utvecklande och operativt arbete i ett företag som står för starka värderingar och där det finns stora möjligheter att växa.

Vad kan Capio erbjuda dig?
Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient. Våra medarbetare har detta som riktmärke i sitt arbete, varje dag.

I rollen som kvalificerad redovisningsekonom kommer du arbeta brett inom redovisning med tonvikt på bokslut och rapportering. Du stöttar verksamheten i redovisningsfrågor, är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor. Teamet består av 8 personer och du rapporterar till Redovisningschefen.

Tjänsten är placerad i nya fina lokaler på Sollentuna Sjukhus, Sollentuna.

I rollen ingår:

  • Löpande redovisning
  • Upprätta månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
  • Koncernrapportering till moderbolag
  • Upprätta deklarationer (skatter & avgifter)
  • Likviditetsplanering/prognos
  • Support till verksamheten i redovisningsfrågor
  • Upprättande av rutiner och policys
  • Optimering av processer
  • Delaktig i interna projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Du har arbetat ett flertal år med kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens. Du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du självgående, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. På Capio råder en föränderlig miljö med mycket på gång vilket du trivs med. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Capio med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand, sofia.sand@mpya.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Capio Support AB

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv