Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Kvalificerad Ekonom till Newsec

Redovisnings­ekonomGöteborg

Kvalificerad Ekonom till Newsec

Newsec växer ytterligare och söker nu en ekonom till ett av sina Team!

Vi söker dig som är som är i mitten av din karriär och med stort engagemang och nyfikenhet är redo att ta dig an din nästa utmaning. Du kommer vara en del av Newsec´s grymma team som alla har en sak gemensam, passion för deras kollegor och kunder!

Att jobba på Newsec innebär att du får arbeta tillsammans med de med de främsta specialisterna på norra Europas fastighetsmarknad. Med ovärderlig kompetens och stort engagemang finner du medarbetare som tar sig an utmaningar tillsammans för att leverera tjänster i världsklass inom ekonomisk förvaltning.

Du kommer arbeta med:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Bokslut

Du kommer tillsammans och med hjälp av kollegor fortsatt utvecklas inom redovisning, årsredovisningar, skatt, inkomstdeklarationer och fastighetsmoms.

Vi söker dig som vill växa inom fastighetsredovisning och vi vill att du ska se en anställning som en långsiktig resa där du får en bra grund inom ekonomisk förvaltning. Newsec erbjuder dig fina karriärmöjligheter inom ekonomi, specialistroller, ledarskap och förvaltning.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god nivå på dina kunskaper i Excel. Tillsammans med Newsec vill du fortsätta att utveckla ett av Sveriges största bolag inom fastighetsförvaltning och vara en viktig del av deras automatiserings- och utvecklingsresa!

Att arbeta i team är här en självklarhet, och vi tror att du är en riktig teamspelare som drivs av siffror lika mycket som kontakten med kunder och kollegor!  Har du ännu inte erfarenhet inom fastighet – lugn! Tillsammans med erfarna kollegor med interna- och externa utbildningar så kommer du att bli ett riktigt fastighetsproffs. Vi vill att du med ett högt engagemang tar dig an nya arbetsuppgifter och gärna vågar gå otrampad mark för att finna nya lösningar. Newsec är ett bolag i stark tillväxt och därför tror vi att du trivs med att ta dig an nya utmaningar, är nyfiken och har lätt för att etablera nya kontakter.

Din personliga utveckling är viktig, varför du här erbjuds löpande utbildning och goda karriärmöjligheter. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Newsec Asset Management med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg, linda.malberg@mpya.se, eller Elin Antonsson, elin.antonsson@mpya.se.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Newsec Property Asset Management Sweden AB

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.
Vi är ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Nordens ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv