Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Kundansvarig ekonom till Stadsbostäder i Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Är du en relationsskapande lagspelare med intresse för fastighetsekonomi? Lockas du av det familjära och personliga bolaget där laget är större än jaget och där varje individ gör skillnad?  

Varmt välkommen till Stadsbostäder, du är efterlängtad!                         

Stadsbostäder står inför att rekrytera en ny kollega till sitt ekonomiteam. Här omges du av trevliga och engagerade kollegor med hög ambitions- och servicenivå. Vi värnar långsiktiga relationer och vi skapar framgång tillsammans.  

Du erbjuds…
en utvecklande roll i ett företag med korta beslutsvägar, där stabilitet och långsiktighet kombineras med framåtanda och nytänkande. Arbetsplatsen ligger centralt belägen ett stenkast från Malmö C i den nya stadsdelen Nyhamnen. 
Du ingår i ett team med ekonomichef, kundansvariga ekonomer och ekonomiassistenter. Tillsammans ansvarar teamet för att den ekonomiska förvaltningen sköts på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt. 
Som kundansvarig ekonom kommer du att arbeta med en kombination av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, aktiebolag och näringsdrivande fastighetsägare. Tjänsten innebär även kontakt med och utbildning av styrelser i bostadsrättsföreningar.
Det är en spännande mix för den som vill jobba brett och utvecklas som fastighetsekonom.

 
Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Ansvara för bokslutsprocessen i samarbete med kunder och revisorer
  • Årsredovisning och deklarationer
  • Budgetarbete
  • Skatter och moms
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Reskontrahantering, fakturering och administration
  • Utredningar och projekt inom ekonomiområdet
  • Brf administration

Kvalifikationer 

För att trivas tror vi att du har erfarenhet av att hantera ekonomi för flera olika företag och att du självständigt har gjort bokslut och upprättat årsredovisningar. Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning eller likvärdig erfarenhet. 

Är det dig vi söker? 

Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss, som får saker och ting att hända och som trivs med att arbeta brett och varierande. Du gillar att jobba nära affären, att inge förtroende och ge god service. 
Som person är du noggrann, prestigelös och strukturerad med en förmåga att se hur saker och ting hänger samman. Du är lyhörd och tar gärna egna initiativ. Du är kommunikativ och trivs i ett öppet klimat där kunskapsdelning kollegor emellan är en ständig källa till nya insikter. 

 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer? 
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. I den här rekryteringen samarbetar Stadsbostäder med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anna Gaetani Nordin på 0729–997347 anna.nordin@mpya.se eller Jannika Skoglund på tel. 0733-607457 jannika.skoglund@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök jobbet

Om Förvaltnings AB Stadsbostäder

Stadsbostäder är ett familjeföretag i andra generationen som i över 35 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik och skötsel. Vi befinner oss i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 140-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 4000 lägenheter och 400 lokaler. I företaget finns idag 45 medarbetare. Stadsbostäders vision är ”Det självklara valet för att bo, verka och äga”.  Vi strävar efter att vara den mest respekterade och väletablerade leverantören av fastighetstjänster i Malmö med omnejd. Hos oss kombineras stabilitet och långsiktighet med framåtanda och förnyelse.  

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv