Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Konsultchef till Mpya Finance i Göteborg!

KonsultchefGöteborg

Bli en av oss. Det blir roligare så.

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan – det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!

Ett led i vårt fina arbete har gjort att vi nu behöver utöka vårt team i Göteborg och söker efter ytterligare en konsultchef!

Som konsultchef kommer du att tillsammans med erfarna kollegor bland annat bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kandidater, kollegor och kunder.

Vad innebär det att vara konsultchef på Mpya?

Vi tycker att det är viktigt att skapa förutsättningarna för att alla inom bolaget ska utvecklas, arbeta, lära sig av varandra och umgås – allt i den kulturtunga smältdegeln vi kallar Mpya.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Att bygga nätverk både med kunder, kandidater och kollegor
  • Säkerställa matchning mellan våra konsulters kompetenser och våra kunders behov
  • Rekrytering av nya konsulter (kollegor)
  • Fullt personalansvar med allt vad det innebär.
  • Ledarskap på distans
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder.

Vem är du?

För att förstå vår verksamhet så ser vi gärna att du är utbildad ekonom med några års arbetslivserfarenhet. Har du även erfarenhet från konsult- eller rekryteringsverksamhet inom ekonomi så är det en fin och värdefull bonus. Tjänsteförsäljning och personalansvar är meriterande då det ingår i rollen. Vi ser gärna att du har körkort.

Som person är du nyfiken och uppskattar det affärsmässiga, det konsultativa och det personliga inom denna bransch. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där ”laget är större än jaget”.

Du är den som ser vikten i att bredda och utveckla ditt nätverk och du gör det med passion. Du vet att det är bara genom uthållighet och långsiktighet som man lyckas fånga de allra bästa och mest lämpade talangerna till Mpya. Du får gärna komma med nya perspektiv och udda tankar och du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska.

Redo för nästa steg?

Ring eller ansök online, och gör det gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen att kontakta Anna Ström, Chef konsultverksamheten anna.strom@mpya.se  0706 – 47 48 11 för mer information.
Vi berättar gärna mer eller varför inte kolla in och bläddra i vår fina kulturbok!
eller läsa mer på  www.mpyafinance.se.

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv