Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Koncernredovisningschef till Scandinavian Cosmetics i Malmö

Koncern­redovisningMalmö

Du är efterlängtad! Ta chansen och jobba på ett av Malmös trevligaste bolag och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor inom koncernredovisning och konsolidering. Vi söker en strukturerad och kommunikativ lagspelare med intresse för att ta en nyckelroll i ett ständigt växande bolag. Rollen är både operativ och strategisk och passar dig som har ett stort intresse av redovisningsfrågor och vill ha en intressant roll i ett bolag med engagerade medarbetare.

Som koncernredovisningschef har du ett nära samarbete med VD, CFO samt ekonomiavdelningen i Norge, Danmark och Sverige. Du har teamledaransvar för 3 medarbetare och ni är placerade på det trevliga huvudkontoret i Malmö där det serveras frukost 3 dagar i veckan. Du erbjuds ett fritt arbete där du och dina medarbetare styr er egen tid och strukturerar upp arbetet efter leveranser. Du rapporterar till CFO Johan som är en omtänksam och positiv ledare som är mån om att teamet mår bra och har roligt ihop.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Koncernredovisning och konsolidering
  • Upprättande av årsredovisningar och deklarationer
  • Månads/kvartalsbokslut
  • Rapportering
  • Internkontroll
  • Prognosarbete och budget
  • Utveckling av processer och rutiner
  • Genomföra ekonomiska utredningar och analyser
  • Rapportering och presentation av ekonomiska utfall

Är det dig vi söker?
För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har mycket god kunskap i redovisning, koncernredovisning och konsolidering samt IFRS och K3. Du har ett intresse för att effektivisera processer och rutiner och har inga problem att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för ledarskap och har förmågan att skapa trygghet och lagkänsla i teamet.

Personen vi söker är civilekonom med minst 5 års relevant erfarenhet som revisor eller från en liknande roll i ett internationellt bolag. Dina Excelkunskaper är mycket goda. Har du dessutom arbetat i ett större ERP-system ser vi det som ett plus.

Som person är du noggrann, strukturerad och duktig på att planera och prioritera. Du trivs också med att samarbeta nära dina kollegor. Tjänsten innebär även interaktion med många delar inom bolaget såväl internt som externt. Därför är det viktigt att du trivs med att interagera och kommunicera med människor på flera nivåer och med olika funktioner.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Låt oss prata mer över en kopp kaffe. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian Cosmetics med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Cathrine Wiberg på tel. 070-7383247 eller cathrine.wiberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Scandinavian Cosmetics AB

Scandinavian Cosmetics är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den skandinaviska skönhetsindustrin. Vi är engagerade i våra kunder och vår portfölj av attraktiva varumärken. Med positiv inställning, kunskap och passion bygger vi långvariga relationer. Vi är en attraktiv affärspartner som är med och driver marknaden.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv