Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Koncernredovisningsansvarig till Humana

Koncern­redovisningStockholm

Är du en engagerad och självgående Koncernredovisningsekonom som söker utveckling? Vill du jobba i en dynamisk organisation med bra sammanhållning och stort engagemang samt där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Då kan rollen som koncernredovisningsansvarig på Humana vara något för dig!

Om rollen

Tjänsten är en nyckelroll och som Koncernredovisningsansvarig är du ansvarig för koncernredovisningen och konsolideringen av koncernens bolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för koncernredovisning och konsolideringen av koncernens bolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark
  • Delaktig i kvartalsrapportering och upprättande av årsredovisning
  • Kvalitetssäkring av finansiell information från dotterbolagen
  • Systemansvarig för Aaro
  • Delaktighet vid förvärv
  • Ansvarig för processen kring IFRS 16 där systemstöd behöver ses över
  • Driva effektivisering och därigenom höja rapporterings- och konsolideringsprocessen till nästa nivå

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om ca 10 personer och rapportera till Group Finance Director samt vara placerad på Humana huvudkontor som är beläget i Stadshagen i Stockholm. Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Din Profil
Vi söker efter dig som är driven och har en god förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv men även ha god förståelse för detaljerna. Du har en relevant akademisk examen och har arbetat i ett flertal år i liknande tjänst. Du har mycket goda kunskaper om aktuella redovisningsregler, framför allt IFRS och det är meriterande om du har erfarenhet från börsnoterade bolag. Har du erfarenhet från förändringsarbete och en mycket god systemvana är även det meriterande.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som tar stort ansvar för vad du presterar. Du gillar att få saker gjorda och kan arbeta självständigt med rätt prioriteringar. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk och utvecklande miljö. På Humana är samarbete viktigt, därför är det även betydande att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer, både externt och internt.

Vårt erbjudande till dig
På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Och vi har tur – vi har ca 16 000 talangfulla medarbetare.  Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre och vi har roligt på jobbet!

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Humana med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller Italo Paras, italo.paras@mpya.se Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Humana Holding AB

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 16 000 hel- och deltidsanställda medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humanas intäkter under 2020 uppgick till 7 797 MSEK. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Mer information finns på  www.humana.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv