Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Internal Control Lead till Nobina

InternkontrollStockholm

Arbetar du i ett större team kring internkontroll idag och letar efter en roll där du får ta ansvar för att implementera och utbilda kring ramverket för internkontroll? Då kan rollen som Internal Control Lead hos Nobina kanske vara din nästa utmaning.

Vad kan Nobina erbjuda dig?
Vi ställer höga krav på finansorganisationens arbete vilket gör att du i rollen som Internal Control Lead blir en viktig nyckelperson i vår organisation. I ditt arbete med att utveckla vårt ramverk för internkontroll, främst för processerna avseende redovisning och rapportering, kommer du att arbeta med alla delar av vår organisation i en utåtriktad och spännande roll.

Rollen som Internal Control Lead rapporterar till CFO och är placerad på Nobinas huvudkontor i Solna

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckling och underhåll av Nobinas ramverk för intern kontroll baserat på COSO
  • Planering av årliga aktiviteter relaterat till uppföljning av ramverket för intern kontroll.
  • Stödja verksamheten avseende årlig uppdatering av riskanalyser och kontroller
  • Bevaka processen för identifiering av internkontrollbrister
  • Stödja verksamheten vid utveckling/förändring samt automatisering av finansiella processer
  • Ha en löpande dialog med våra verksamhetsområden och ge stöd i frågor avseende intern kontroll
  • Skapa och leda Nobinas Internal Control Forum
  • Utbildningsinsatser relaterat till risk och intern kontroll
  • Avrapportering till Management , Audit Committee samt andra intressenter
  • Delta i dialog med revisorer och andra rådgivare

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av internkontroll för finansiell rapportering. Kanske är du idag en av flera som arbetar med internkontroll och söker en roll med ansvar för internkontrollen.  Utvecklingsarbete och de projekt som följer driver du gärna. Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och känner dig trygg med att utbilda kollegor runt om i vår koncern. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och arbetar kvalitetsmedvetet samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du har hög integritet och arbetar lösningsorienterat.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Nobina med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Maria Brisheim på sofia.sand@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Nobina AB

Med cirka 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nobina Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare har vi en unik möjlighet att göra skillnad. Med hållbart ansvar och nytänkande som bidrar till fler fossilfria resor. Tillsammans förflyttar vi samhället varje dag.
Läs mer på www.nobina.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv