Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Inköpsanalytiker till Aleris

Stockholm

Är du en tekniskt kunnig ekonom med hög analytisk förmåga? Brinner du för att utveckla nya rapporter och använda olika verktyg för att på bästa sätt hantera stora datamängder och följa upp mätetal? Då kan rollen som inköpsanalytiker hos Aleris kanske vara din nästa utmaning.

Vad kan Aleris erbjuda dig?
Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet. Hos Aleris får du vara med och bygga det mest personliga och uppskattade vårdföretaget för våra patienter och för våra medarbetare.

Aleris genomgår förändringar och det innebär möjligheter att tänka om och tänka nytt. För att trivas i vårt inköpsteam vill vi att du gillar snabba beslut, är flexibel och tycker om att effektivisera och förbättra sättet att arbeta. Att gå utanför boxen och tänka i nya banor är något vi värderar högt. Vi tror att du är relativt nyligen tog examen och letar efter en roll där du kan få kombinera din analytiska förmåga, ditt intresse för såväl BI som andra systemlösningar samt din ekonomiska förståelse.

Rollen som Inköpsanalytiker rapporterar till Head of Procurement och är placerad vid Sabbatsbergs Sjukhus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bistå med analyskompetens till hela Inköpsfunktionen i olika projekt
  • Jobba nära strategiska inköpare med mer avancerade och kontinuerliga analyser
  • Insamling av data från leverantörer, verksamheterna och olika interna datakällor
  • Uppdatera och paketera information om avtal i inköps olika kommunikationskanaler
  • Utveckla rapporter och verktyg samt uppföljning av framtagna mätetal
  • Stödja inköpschefen i att driva förbättringsprojekt gällande verktyg, processer, mallar, uppföljning och mätetal etc
  • Ansvar för uppdatering och utveckling av avtalsdatabas och spendanalys-verktyg
  • På sikt kunna genomföra strategiskt inköpsarbete

Vem söker vi?
Vi söker dig som har förmåga att växla mellan detaljfokus och helhetsperspektiv. För att lyckas i rollen krävs att du arbetar strukturerat och noggrant. Du behöver också kunna skapa och bibehålla goda relationer och kunna förmedla dina analyser på ett pedagogiskt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss är samarbetsförmåga, eget ansvarstagande och en positiv inställning viktiga egenskaper. Du ska vara prestigelös och trivas att vara i en miljö där det händer mycket. För att lyckas i rollen behöver du också kunna skapa och bibehålla goda relationer.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Aleris med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng helen.lissang@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Aleris Sjukvård AB

Aleris Sjukvård Sverige, en del av Aleris koncernen, är en privat vårdgivare som erbjuder specialistvård och omsätter ca 4 miljarder och har drygt 3.000 medarbetare. Aleris ägs av Triton som är ett internationellt investmentbolag. För mer information se vår hemsida, aleris.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv